10 / 05 / 2024

İstanbloom'da 5 bin dolara!

İstanbloom'da 5 bin dolara!

14 bin 760 metrekare arsa üzerine inşa edilen İstanbloom projesi 165 bağımsız bölümden meydana geliyor. Esin Yapı tarafından Zincirlikuyu'da inşa edilen İstanbloom'da metrekare birim fiyatları 5 bin dolardan başlıyor



İstanbloom 165 bağımsız bölümden oluşuyor. Esin Yapı'nın Zincirlikuyu'da 14 bin 760 metrekare arsa üzerine hayata geçirdiği projede metrekare birim fiyatları 5 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Mimari tasarımını Bünyamin Derman'ın yaptığı İstanbloom, 46 katlı tek rezidans bloğundan oluşuyor. İlk 4 katın ofislere ayrılacağı projede 11 farklı tipte konut bulunuyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut seçeneklerinin yer aldığı İstanbloom'da konutların metrekare birim fiyatları 5 bin dolardan başlayarak, 9 bin dolara kadar yükseliyor.

70 bin metrekare inşaat alanına sahip olan İstanbloom'da konutların ödemelerinde yaklaşık yüzde 25lik kısım peşin ödeniyor geri kalanı ise banka kredisiyle vadelendiriliyor. Projede konutların teslimleri ise 2013te yapılacak.

İç mimarisini Mahmut Anlar'ın yaptığı projede modern, yeni modern, klasik ve yeni klasik tarzda tasarlandı.

24 saat güvenlik, bitki ve bahçe bakımı, sağlık hizmetleri, concierge servisi,mesaj ve uyandırma servisi, araç veya uçak kiralama hizmeti, taksi, shuttle ve araba yıkama, kuru temizleme, vale servisi, aşçı ve garson kiralama, parti desteği ve caterin hizmetleri sosyal olanaklardan birkaçı...

Proje, 34'ü konut, 3'ü penthouse, 3'ü ofis katı, 2 teknik ve sosyal kat, 4 otopark katı olmak üzere toplam 46 kattan meydana geliyor.

İstanbloom projesi güvenlikten yeşil alanlara, mini çarşısından, açık havuzuna kadar tüm yaşamsal gereksinimler düşünülerek kurgulandı. Proje Büyükdere Caddesi ve Gayrettepe Metro İstasyonu'na 400 metre uzaklıkta konumlanıyor.

http://www.istanbloom.com/

274 10 20


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön