29 / 04 / 2024

İstanbul Beşiktaş Inn Levent satılık!

 İstanbul Beşiktaş Inn Levent satılık!

Firma: Ünal İnşaat

Proje: İstanbul Inn Levent

Toplam 650 bağımsız birimin bulunduğu proje Ünal İnşaat ve Özler İnşaat imzası ile yükseliyor. İstanbul Beşiktaş Inn Levent satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.



Daire alanlarının 59 metrekareden başlayıp, 109 metrekareye kadar yükseldiği projenin ilk bloğunda 130 adet dairenin satışa sunuluyor. Proje 17 bin metrekare inşaat alanında yükseliyor.


İlk etabında 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon gibi dairelerin yer aldığı proje  Ünal İnşaat  ve Özler İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Projede toplam 650 bağımsız birim yer alıyor.


Ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Beşiktaş Inn Levent projesi Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede, Kanyon AVM’ye 300 metre yakınlıkta bulunuyor. 


21 kattan meydana gelen proje 5 blok şeklinde yükseliyor. Ödeme planı kapsamında projede yüzde 50 peşinat ödendiğinde, kalan kısım firma bünyesinde 60 ay taksitlendiriliyor. 


Ortak kullanım alanları arasında projede otopark, asansörler, misafir ve parti odaları, Plug INN aktivite odaları, spor salonları, toplantı odaları gibi sosyal yaşam alanları bulunuyor.


İstanbul Beşiktaş Inn Levent satılık dairelerin fiyatları 250 bin dolardan başlangıç gösterdiği proje Ünal İnşaat ve Özler İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.


Satış ofisi telefon: 0212 679 58 58

Web: www.unalinsaat.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön