Kent Haberleri

İstanbul Boğazı'nın 'kaptan köşkü' kirası ile gündemde! Bu fiyata bir ev alınıyor... 

İstanbul Boğazı'nın kaptan köşkü olarak nitelendirilen, Çengelköy; Boğaziçi'nin Anadolu yakasında Beylerbeyi ile Vaniköy arasındaki koyda bulunan villanın kirası dudak uçuklattı. 

Çengelköy; Boğaziçi'nin Anadolu yakasında Beylerbeyi ile Vaniköy arasındaki koyun çevresinde ve ardındaki yamaca kurulu, yeşillikler içinde, birçok yalısı hala ayakta duran, Boğaz Köprüsü'nü tam karşısına alan Köşk, kira bedeli ile İstanbul'un en yüksek kirasına sahip konut oldu. 

19 bin 408 metrekare alan içerisinde yer alan 9 bağımsız müstakil villa alanından oluşan Çengelköy Konutları sitesinde yer alıyor. 

Mimari projesi Dr. M. Sinan Genim tarafından geliştirilmiş ve tamamlanmış olan projedeki villa için yaşından dolayı yeniden planlama yapılarak uzun süredir devam eden ve en ince ayrıntısına kadar düşünülerek baştan sona büyük bir restorasyon çalışması yapılmış.

ÖZEL MİMARLARLIK EKİBİ TARAFINDAN RESTORE EDİLDİ

Restorasyon sürecinde başta temel güçlendirme çalışması olmak üzere, statik,mekanik, elektirik çalışmaları büyük bir titizlikle yapılmış ve villamızın iç dış mimarisi ve peyzaj tasarımları günümüzün en trend, en fonksiyonel ve en lüks özellikleri baz alınarak özel mimarlık ekibi tarafından tasarlanmış. 

Bu mülkün tüm pazarlama çalışmaları ve kiralasında tek yetkili TURKISH RED gayrimenkul ofisi tarafından yapılıyor. 

Neredeyse bir aydır kiralanmayı bekleyen villa, bürüt 820 metrekare net 750 metrekareden oluşuyor. 4 katlı, 8+2 odası, 6'dan fazla banyosu ve yerden ısıtma sistemi olan villa aynı zamanda açık otoparka da sahip. 

AYLIK KİRASI 3 MİLYON TL!

Türkiye'nin en eşsiz İstanbul'un sayılı villalarından biri olan çengelköy'deki bu villanın kirası aylık 3 milyon TL.

İşte Sahibinden.com'daki o ilanı...

İzmir’in en pahalı evinin fiyatı dudak uçuklattı! Yat marinasına komşu villa tam 533 milyon TL’ye satılıyor!

Boğaz’daki kaçak villa skandalında yeni gelişme! Bakanlık uyarmış, İBB görmezden gelmiş!

İstanbul’da konut amortisman süreleri hesaplandı: İşte ilçe ilçe o liste…