Ekonomi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ucuz lokantasının fiyatları belli oldu! İşte fiyatlar

İBB tarafından ilki Çapa'da açılan Kent Lokantası'nın fiyat tarifesi belli oldu. 4 çeşit yemek 29 TL'den satıldı. Kent Lokantası'nın ikincisi ise Bağcılar ilçesine açılacak. Lokantanın açılışını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu gerçekleştirdi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim vaatleri arasında yer alan Kent Lokantası, Fatih'te bulunan Çapa'da açıldı.

Lokantanın açılışını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu gerçekleştirdi. İlk yemekler de İmamoğlu tarafından verildi.

 

"DESTEĞİMİZİ ARTIRACAĞIZ"

İmamoğlu daha sonra bölgedeki üniversitelerden gelen öğrencilerle yemek yedi. Lokantada çekilen fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşan İmamoğlu, "Bu lokantalarımızda ucuz ve sağlıklı yemek hizmeti vereceğiz. Bugün bölgedeki üniversite öğrencileriyle öğle yemeği yedik. Ekonomik zorluklara karşı dayanışma ve desteğimizi artıracağız" dedi.

4 ÇEŞİT YEMEK 29 TL OLDU

Kent Lokantası'nın merakla beklenen fiyat tarifesi açılışla birlikte ortaya çıktı. Düğün çorbası, güveç, pirinç pilavı, haydari ve suyun yer aldığı menü 29 TL'den satıldı.

Dört gözle bekleniyordu! Bankaların emekli promosyon yarışı hızlandı

Bedelli askerlik affında ödenecek rakam belli oldu! Bir defaya mahsus yatırılacak

Emekli maaşları bayramdan önce yatırılacak mı? Memur maaşları ne zaman yatacak?