05 / 05 / 2024

İstanbul Coldwell Banker'in uluslararası konut raporuna girdi!

İstanbul Coldwell Banker'in uluslararası konut raporuna girdi!

Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlığı devi Coldwell Banker, 30 ülkede, 60'dan fazla pazardaki konutların ortalama satış fiyatlarından oluşan raporunu yayınladı



Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlığı devi Coldwell Banker, 30 ülkede, 60'dan fazla pazardaki konutların ortalama satış fiyatlarından oluşan raporunu yayınladı. Coldwell Banker Real Estate LLC, Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada dışında bulunan 30 ülkede ve 60'dan daha fazla pazarda bulunan, dört oda ve iki banyo benzer özelliğindeki konutlarla ilgili uluslararası konut raporunu yayınladı. Raporda Türkiye de yer alıyor. İstanbul'daki ev fiyatları Avrupa'daki birçok şehrin altında. İstanbul ise, gerek tarihi geçmişi gerekse de yükselen ekonomisi ile raporda önemli kentler arasında gösteriliyor.

İstanbul da raporda girdi
Türkiye'den rapora dahil olan İstanbul'un kültür, ekonomi ve finans merkezi şehri olması ve tarihte Roma ve Osmanlı İmparatorlukların merkezi olması dolayısıyla dünyanın en önemli kentlerinden biri olduğunun altı çizildi. Coldwell Banker Türkiye Genel Müdürü Gökhan Işık da "İstanbul, gayrimenkul sektöründe dünyanın gözünü diktiği öneli şehirlerden bir tanesi. Biz de Coldwell Banker Türkiye olarak İstanbul'un gayrimenkul yatırımcıları için önemli bir şehir olduğunu tüm dünyaya göstermek için çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz" dedi.

Mert Temizkan/Hürriyet


Geri Dön