27 / 04 / 2024

İstanbul Finans Merkezi Dubai Cityscape Fuarı'nda görücüye çıktı!

İstanbul Finans Merkezi Dubai Cityscape Fuarı'nda görücüye çıktı!

Dubai Cityscape Fuarı'nda İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi ve Maslak 1453'ü görücüye çıkaran Ağaoğlu, yabancıların ilgi odağı oldu. Türkiye ve İstanbul'un tanıtımı adına çok etkin bir platform oldu...



Dubai Cityscape Fuarı'nda İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi ve Maslak 1453'ü görücüye çıkaran Ağaoğlu, yabancıların ilgi odağı oldu. Standı Şeyh Ahmed bin Saeed Al Maktoum (Dubai Emirates Airline Chairman ve Dubai World Chairman) ile Dubai Belediye Başkanı Hüssein Lootah'ın da ziyaret etti. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Cityscape Global'ın kendi projelerinin yanında Türkiye ve İstanbul'un tanıtımı adına çok etkin bir platform olduğunu söyledi. 


'İLİŞKİ GELİŞTİRİYORUZ' 

Fuara olan ilginin her yıl artarak devam ettiğini belirten Ağaoğlu, "Bu fuar, Körfez yatırımcısına ulaşabilmek için çok büyük fırsatlar sunuyor. Çünkü Türkiye Körfez yatırımcısı için hâlâ çok cazip bir ülke" dedi. Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı da "110'unun üzerinde ülkeden yüzlerce projenin katıldığı fuarda gayrimenkul piyasasını analiz etme şansı yakalıyoruz. Yatırımcıların yanı sıra diğer sektör oyuncularıyla da iletişim kuruyoruz" diye konuştu. 


Sabah 


Geri Dön