28 / 04 / 2024

İstanbul İl Özel İdaresi Huzurevi yapıyor!

 İstanbul İl Özel İdaresi Huzurevi yapıyor!

İstanbul İl Özel İdaresi Sultangazi'de 9 bin metrekare alana yaşlıların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir huzurevi yapacal





İstanbul İl Özel İdaresi, Sultangazi ilçesi Zübeyde Hanım Mahallesi'nde Huzurevi ve Yaşlı Hizmet Merkezi’nin yapımı için çalışmalara başladı. Huzurevi ve Yaşlı Hizmet Merkezi’ nin proje çizimlerini tamamlayan İl Özel İdaresi, projenin uygulamasına da yakın dönemde başlayacak.


Yaklaşık 9 bin metrekare alana kurulacak Huzurevi ve Yaşlı Hizmet Merkezi, yaşlıların tüm ihtiyaçlarına eksiksiz cevap verecek. Huzurevinin Yaşlı Hizmet Birimi’nde günübirlik misafirler ağırlanacak.


Huzurevi sakinlerinin odalarının tamamı dışarıyı görecek şekilde projelendirilen binada, sakinlerin huzur bulacağı her olanak düşünülmüş. Binada; 32 kişi kapasiteli yemek salonu, atölye, yatak odaları, bilardo salonu, spor salonu, revir, mutfak, depolar, çamaşırhane, mescit, çok amaçlı salon, fuaye, yemek salonu, oturma salonu, ilk adım ünitesi, idari ofis, atölyeler, idari ve sağlık birimleri ile dinlenme ve oturma birimleri yer alacak.


Dünya


Geri Dön