30 / 04 / 2024

İstanbul Inn Levent teslim tarihi ne zaman?

 İstanbul Inn Levent teslim tarihi ne zaman?

Firma: Ünal İnşaat

Proje: İstanbul Inn Levent

Ünal İnşaat'ın projesi İstanbul Inn Levent'te teslimlerin Aralık 2014'te yapılması planlanıyor. Projenin inşaatı Aralık ayının sonunda başlayacak...




Aralık sonunda inşaatının başlaması planlanan  İstanbul Inn Levent  projesinde teslimler Aralık 2014'te yapılıyor.  Ünal İnşaat  imzasını taşıyan İstanbul Inn Levent projesi 17 katlı tek blokta toplam 135 konut ve ofisten meydana geliyor. 


İstanbul Inn Levent fiyatları 262 bin liradan başlıyor. Tekfen Tower ve Levent Loft projelerinin arka tarafında inşa edilecek olan İstanbul Inn Levent projesinde 1+1 konutlar 48 metrekare ve 68 metrekare olarak, 2+1 konutlar 69 metrekare ve 89 metrekare olarak tasarlanıyor. 


İstanbul Inn Levent projesinde asansör düğmeleri, dış kapı kolları gibi kullanılması muhtemel tüm detay noktalarda "Braille Alfabesi" yöntemi ile görme engelliler için kolaylık sağlanacak.


İstanbul Inn Levent'te cep sineması, sanat odası, toplantı salonları, kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, spa, yoga, pilates, çok amaçlı salon, sauna, ilkyardım müdahale odası, parti karaoke odası, çamaşır ve ütü odası, oyun odası gibi sosyal donatılar yer alıyor. Ünal İnşaat'ın projesi İstanbul Inn Levent, Büyükdere Caddesi'ne 200 metre mesafede, Kanyon Alışveriş Merkezi'ne 100 metre mesafede yer alıyor.



0 212 679 58 58

www.unalinsaat.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön