29 / 04 / 2024

İstanbul Inn Levent teslim tarihi!

İstanbul Inn Levent teslim tarihi!

Firma: Ünal İnşaat

Proje: İstanbul Inn Levent

5 blok şeklinde yükselen projede dairelerin alanları 59 metrekareden başlıyor. Ünal İnşaat ve Özler İnşaat imzası ile inşa edilen İstanbul Inn Levent teslim tarihi 2016 yılı Temmuz ayı planlandı.



Toplam 650 bağımsız birimden meydana gelen projenin ilk etabındaki dairelerin tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje  Ünal İnşaat  ve Özler İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. 


Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede yükselen proje ulaşım bilgileri kapsamında proje Kanyon AVM’ye 300 metre yakınlıkta bulunuyor. 


17 bin metrekare inşaat alanında yükselen projede dairelerin büyüklükleri 59 metrekareden başlayıp, 109 metrekareye kadar yükseliyor. Projenin ilk bloğunda 130 adet daire bulunuyor.


Ödeme planı kapsamında projede yüzde 50 peşinat ödendiğinde, kalan kısım firma bünyesinde 60 ay taksitlendirilen proje 21 kattan meydana geliyor.Proje 5 blok şeklinde yükseliyor.


Sosyal alanları arasında projede otopark, asansörler, misafir ve parti odaları, Plug INN aktivite odaları, spor salonları, toplantı odaları gibi sosyal yaşam alanları bulunuyor.


İstanbul Inn Levent teslim tarihi 2016 yılı Temmuz ayı içerisinde yapılması planlandı. Projedeki dairelerin fiyatları 250 bin dolardan başlangıç gösteriyor.


0212 679 58 58

Web: www.unalinsaat.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön