08 / 05 / 2024

İstanbul Kültür Üniversitesi personel alıyor! İşte başvuru şartları

İstanbul Kültür Üniversitesi personel alıyor! İşte başvuru şartları

İstanbul Kültür Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre; Öğretim Üyesi 9 akademik personel alacak. Üniversite rektörlüğünden yapılan açıklamaya göre başvuruda bulunacak adaylara 19 Nisan 2022 tarihine kadar süre tanındı.



Duyurunun yapıldığı tarih : 05.04.2022

Başvuruların sona ereceği tarih : 19.04.2022

GENEL KOŞULLAR

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinde yer alan genel şartlara sahip olunması,

2. Adaylarda herhangi bir kuruma karşı hizmet yükümlülüğü bolmaması,

3. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanması,

4. Erkek adaylar için askerlik ile ilişkiği bulunmaması,

5. Eğitim dili İngilizce olan programlar için yapılan başvurularda, başvuracak adayların Yükseköğretim Kuramlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelikte yer alan koşulları sağlaması,

6. Adayların Üniversitenin http://www.iku.edu.tr/tr/yonergeler sayfasında paylaşılan T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi doğrultusunda Doktor Öğretim Üyesi, Doçent ve Profesör kadroları için değerlendirme Rektörlük tarafından gerçekleşir. Adayın başvurusuna ilişkin Rektör Yardımcısının yürütücülüğünde Rektör Yardımcılarından oluşturulmuş bir komisyonun ön incelemesine tabi tutulur. Ön incelemede "En az ölçütler"i karşılamadığı görülen başvurular kabul edilmez.

TALEP EDİLEN ORTAK BELGELER:

1. Adayların, İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğüne hitaben hazırlayacakları ıslak imzalı dilekçelerinde, yayımlanan ilan tarihini, akademik birime ait bilgileri, başvurdukları kadro unvanı, yabancı dillerine ilişkin bilgilerini, iletişim (GSM, E-posta, İkamet Adresi, Ev/İş Tel. vs.) bilgilerini ve haklarında bilimsel referans olabilecek iki öğretim üyesinin İsim-Soyisim ve iletişim bilgilerini (çalıştıkları kurum, adresleri, GSM, E-Mail, iş tel. vb.) ile teslim ettiği belgelerine ilişkin bilgileri listeleyerek belirtmeleri gerekiyor.

2. Son 6 ay içinde çekilmiş iki adet vesikalık fotoğraf,

3. NKimlik fotokopisi,

4. Erkek adaylarda; askerlik durumunu gösteren e-Devletten temin edilecek barkotlu belge,

İstanbul Kültür Üniversitesi personel alıyor! İşte başvuru şartları

5. e-Devletten adli sicil sorgulaması alınmalı, resmi kuruma hitaben, belge verilme sebebi diğer seçilerek İstanbul Kültür Üniversitesi'ne ibraz edilmek üzere "adli sicil kaydı" ile "arşiv sicil kaydı" bulunmadığını gösteren barkotlu belge,

6. Lisans, yüksek Lisans, doktora mezuniyet belgeleri ve doçentlik belgesinin e-Devlet uygulaması üzerinden alınacak barkotlu çıktıları, e-Devlet üzerinden temin edilemeyen mezuniyet belgeleri için Üniversitesinden onaylı veya noter tasdikli suretleri ile doçentlik belgesinin noter tasdikli sureti.

7. Eğitim dili İngilizce olarak belirlenen programlar için başvuruda bulunan adaylar adaylar için İngilizce dilinden en az 85 puan alındığını gösteren Yükseköğretim Kurulu'nca kabul edilen merkezi yabancı dil sınavı ya da eşdeğeri kabul edilen sınav sonuç belgesi.

Migros'ta yüzde 50 indirim başladı! Sıvı yağ, tuvalet kağıdı, tavuk, peynir... İşte Migros 10 Nisan 2022 kataloğu…

İkinci el araçlarda tercih öncelikleri değişti! İşte 2022'nin en az yakan otomobil modelleri

SGK'dan müjdeli haber! Erken emekli olabilirsiniz


Geri Dön