19 / 05 / 2024

İstanbul Launge, satış sonrasında özel kriterler sunuyor!

İstanbul Launge, satış sonrasında özel kriterler sunuyor!

EROGLU Yapı Satış ve Pazarlama Direktörü Aybars Kızılsencer Halkalı'da inşaa ettikleri İstanbul Lounge projesinde dairelerin gizli ya da ekstra masrafı olmadığını söyleyerek 'Fiyatlara her şey dahil' dedi  



EROGLU Yapı Satış ve Pazarlama Direktörü Aybars Kızılsencer Halkalı'da inşaa ettikleri İstanbul Lounge projesinde dairelerin gizli ya da ekstra masrafı olmadığını söyleyerek 'Fiyatlara her şey dahil. Buna yüzde 1 KDV de, tapu masrafları, alt yapı bedelleri de, abonmanlık, sayaç, cins tashihi harcı ve iskan harç bedelleri de dahil. Ayrıca banka konut kredisinde dosya masrafı ve banka komisyonu da alınmıyor' dedi.

RENK SEçİMİ

İstanbul Lounge'da sunulan kapalı havuz ve spor salonunu kullanmak için ekstra üyelik ücreti ödemek gerekmiyor ve ücretsiz hizmet veriliyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere, evinin salon ve oda parkelerini, banyo seramiklerini, mutfak dolap kapaklarının renklerini seçme hakkı tanınıyor. Bunun yanı sıra daireler, ankastre ocak, fırın, davlumbaz, bulaşık makinesi, salon kliması ve portmanto ile donatılmış olarak ekstra bir ücret talep edilmeden sunuluyor.

AİDAT ORANI

Daire alırken dikkat edilmesi gerekenlerin başında gelen aidat hususunda da şimdiden önemli düzenlemelerin getirildiği İstanbul Lounge projesinde, teslimden sonraki ilk yıl metrekare başına 1.5 TL'yi geçmeyen aidat oranı sabitleniyor.
Az katlı ve yatay süreklilikteki tasarımıyla estetik bir yaşam tarzı sunan İstanbul Lounge'da 1 +1 'den 4+1 'e kadar farklı büyüklükteki daireler bahçeli, balkonlu, teraslı ve dubleks seçenekleri ile sunuluyor.

Özel ısınma sistemi, geniş yeşil alan

Özellikle mimari tarzıyla dikkat çeken İstanbul Launge projesinde 68 bin metrekare alanda 19 blokta 757 konut yer alıyor. Konutlar 18 bin metrekarelik alana otururken, kalan 50 bin metrekare alan rekreasyon, yeşil ve sosyal alan olarak planlandı. Dört yüzme havuzunun bulunduğu İstanbul Launge, Atatürk Havalimanı'na 8 kilometre uzaklıkta. Projede her dairenin ısıtması doğalgaz yakıtlı sıcak su kazanları ve merkezi sistem ile sağlanacak.
Habertürk

 

 


Geri Dön