Yeni Projeler

İstanbul Palmiye 3 Evleri’nde sıfır faizle taksit imkanı!

İstanbul Bağcılar’da inşa edilen Palmiye 3 Evleri’nde satışlar başladı. 3 farklı daire tipinin bulunduğu projede teslimler Aralık 2026’da yapılacak. İşte ayrıntılar..

Demir İnşaat tarafından İstanbul Bağcılar’da inşa edilen Palmiye 3 evleri, 58 bin 868 metrekare alan üzerine kuruluyor. 2+1 ve 3+1 ve 4+1 olmak üzere olmak üzere toplam 296 konut ve 46 ticari üniteden oluşuyor.

8 BİN METREKARE YEŞİL ALAN

Lüks ve modern yaşamı bir araya getiren projede 8 bin metrekare yeşil alan bulunuyor. Geniş yürüyüş alanları, basketbol sahaları, dinlenme köşeleri ve çocuk oyun alanlarıyla sosyal yaşamı canlandırıyor. Projede her daireye ait kapalı otopark bulunuyor.

KONUMU İLE ÖNE ÇIKIYOR

Palmiye 3 Evleri konumuyla büyük avantaj sunuyor. Yenimahalle metroya 700 metre, Mahmutbey metroya 1 km , 212 AVM’ye 3 km , Star City AVM’ye 7 km, Foorum İstanbul AVM’ye 10 km , Güneşli Erdem Hastanesi’ne 1 km , Medipol Mega Üniversitesi Hastanesi’ne 2.5 km ve Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 4.5 km mesafede bulunuyor.

PALMİYE 3 EVLERİ’NDE DAİRE FİYATLARI NE KADAR?

Aralık 2026’da teslimlerin yapılacağı projede daire fiyatları  8 milyon TL’den başlıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenlere sıfır faizle taksit imkanı sunuluyor.

Tel: 0212 445 2229

 Web sitesi: https://www.demir-group.net/

 

Kira sorununa “Rayicin yarısında uzlaşın” önerisi ev sahiplerini isyan ettirdi!

Antalya ve Edirne’de belediyeler 5 arsa satıyor

Arsa fiyatları son 1 yılda yüzde 63 arttı, talep Anadolu’ya kaydı

Belediye, Burhaniye Pelitköy’de arsa ve 9 adet yazlık satıyor