03 / 05 / 2024

İstanbul Park Brasserie Restoran açıldı!

İstanbul Park Brasserie Restoran açıldı!

 Uluslararası Baro üyesi Mithat Türkel"in 5 sene önce eşine bir işi olsun diye temelini attığı İstanbul Park Otel, gün geçtikçe büyüdü ve 2010 yılında bünyesine restoranını da kattı: İstanbul Park Brasserie¦



 Uluslararası Baro üyesi Mithat Türkel"in 5 sene önce eşine bir işi olsun diye temelini attığı İstanbul Park Otel, gün geçtikçe büyüdü ve 2010 yılında bünyesine restoranını da kattı: İstanbul Park Brasserie¦ 2010 yılında Uluslararası Restoranlar ve Otelciler Birliği"nden (IHCRA) 'Konukseverlik Büyük Ödülü"nü alan, Türkiye"de bu ödülün ilk ve tek sahibi olan mekan, sunduğu sıradışı hizmeti F&C İletişim Danışmanlığı tecrübesiyle devam ettirecek.

Tuzla"da denizin kenarında ve yeşilin kucağında yer alan, son derece şık bir mimariye sahip otelin restoranı İstanbul Park Brasserie, adeta göz kamaştırıyor. ˜Ya hep, ya hiç" mantığıyla yola çıkan İstanbul Park Brasserie Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Türkel, restoranın iç dizaynını da eşinin ve   kendisinin hayallerine uygun yapmış ve hiçbir detayı atlamamış. Aydınlık iç mekan, dünyanın birçok yerinden tedarik edilmiş en kaliteli orijinal dekoratif aksesuarlar,   muhteşem bir deniz manzarası ve ortamı kaplayan havadarlık her şeyin ne kadar ince ve zevkle dekore edildiğinin birer kanıtı.

Restoranın yemekleri milli aşçı olan Nevzat Onay"ın eseri. Tüm dünya mutfaklarına hakim olan şef, bir gün öncesinden haber verildiği takdirde istenilen mönüyü hazırlayabiliyor. Spesyalleri arasında yosunlu bonfile ve tatlı olarak da mastikalı muhallebi yer alıyor. Restoranın en önemli özelliklerinden biri de tamamen organik ürünler kullanılması. Terasında ve muhteşem peyzaja sahip çim bahçesinde   barbekü keyfi bile yapabileceğiniz İstanbul Park Brasserie"de fiyatlar da düşük tutuluyor. Mekanda özel davetler, havuz başı partiler, nişan ve düğün organize etmek de mümkün.


Geri Dön