27 / 04 / 2024

İstanbul Periyodik Kontrol Otomasyon İnşaat Mühendislik Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!


İstanbul Periyodik Kontrol Otomasyon İnşaat Mühendislik Organizasyon Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Zeren tarafından kuruldu.



İstanbul Periyodik Kontrol Otomasyon İnşaat Mühendislik Organizasyon Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Zeren tarafından kuruldu.

İstanbul Periyodik Kontrol Otomasyon İnşaat Mühendislik Organizasyon Anonim Şirketi konusu:
1-Forklift, transpalet, çeşitli vinç tipleri, yürüyen merpen ve bantlar, araç kaldırma lifti, çeşitli hidrolik ve mekanik kaldırıcılar, yapı iskeleleri, inşaat makinaları kaldırma iletme makinalarının periyodik bakım ve muayene işlemlerini yapmak. 2-İş sağlığı ve yönetmeliğine uygun olarak,işyerinde kullanılan makine ve teçhizatın kontrol ve test işlemlerini yapmak. 3-Her türlü Elektrik periyodik kontrol testleri ve belgelendirme yapmak. ( Elektrik iç tesisatı, paratoner,parafudur,jeneratör,transformatör, topraklama ölçümleri ve belgelendirme) 4-Her türlü Araştırma-geliştirme ve inovasyon projeleri aracılığıyla bilim ve teknolojiye dayalı yeni fikir ve buluşlar üretmek. 5-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel inşaatın elektrik tesisatını yapmak,yaptırmak, taahhütlere girmek, bu işler için gerekli organizasyonları kurmak. 6-Her türlü elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik motorları, bobinaj, tevzi panosu,uzaktan kumandalı otomasyon tesisleri, regülatör ve bunların yedek parça ve aksesuarları ile yine her türlü alçak ve yüksek gerilim tesisi otomasyon sistemlerini kurmak. 7-Her türlü eğlence ve gösteri merkezi, sergi ve panayır alanı, kongre merkezi, sanatsal gösteri merkez kompleksi işletmek, kiraya vermek, kiralamak ve danışmanlık yapmak.Yetkili mercilerden izin almak kaydıyla yurt içinde ve yurt dışında sanat ve eğlence gösterileri, konserler, müzikal oyunlar, tiyatro oyunları, folklor gösterileri, bale oyunları, eğlence ve yarışma programları ve benzeri sanat ve eğlence faaliyetleri organize etmek, sergilemek, tertip etmek veya ettirmek. 8-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 9-Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. 10-Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 11-Şirket konu ile ilgili ihalelere girebilir. 12-Şirket her türlü gayrimenkulu alabilir,satabilir,kiralar,kiraya verebilir. 13-Şirket her türlü motorlu aracı alabilir,satabilir,kiralar,kiraya verebilir.


Geri Dön