10 / 05 / 2024

İstanbul Periyodik Kontrol Otomasyon İnşaat iletişim

İstanbul Periyodik Kontrol Otomasyon İnşaat iletişim

İstanbul Periyodik Kontrol Otomasyon İnşaat Mühendislik Organizasyon Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Zeren tarafından kuruldu.

Galata Kulesi'nde restorasyon başladı! Deprem riski kontrolü de yapılıyor! Restorasyon ne zaman tamamlanacak?

Galata Kulesi’nde 1 Kasım’da başlayan restorasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul'un simgesi için deprem kontrolü de yapılıyor. Peki Galata Kulesi restorasyonu ne zaman tamamlanacak?

Certest Periyodik Kontrol Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Certest Periyodik Kontrol Hizmetleri Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Özdemir ve Fatih Gökhan Kayseri ortaklığında kuruldu.

İstanbul’da tüm yapılar sürekli mercek altında olacak! 5 yılda bir kontrol şartı geliyor

İstanbul’un depreme hazır hale getirilmesi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışmalara hız verdi. İmar yönetmeliğinde yapılması planlanan değişiklikle binalar sıkı kontrol altında olacak ve 5 yılda bir kontrolü sağlanacak.

Asansör Periyodik Kontrol Yönetmeliğinde Değişiklik!

Asansör Periyodik Kontrol Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31699 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İstanbul Periyodik Kontrol Otomasyon İnşaat Mühendislik Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Periyodik Kontrol Otomasyon İnşaat Mühendislik Organizasyon Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Zeren tarafından kuruldu.

Tetratürk Periyodik Kontrol ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tetratürk Periyodik Kontrol ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bilir ve Mehmet Ocakçı tarafından kuruldu. 

İstanbul'da 250-300 TL bedelle 750 bin bina deprem için kontrol edilecek!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul'da bir binanın depreme karşı dayanıklılığını ölçmek 7.500-8 bin TL’yi buluyordu. Şimdi yeni, hızlı ve ekonomik bir modele geçiyoruz. Mekanik tabanlı tarama yöntemleriyle sadece 250-300 TL bedelle 750 bin binayı hızla kontrol edeceğiz" dedi...

40 bin kişi bina kontrolü için başvurdu!

İstanbul depremi ve sonrasında yaşananlarla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Zemin Etüt Şube Müdürü Hüseyin Alan, 40 binin üzerinde vatandaşın bina kontrolü için başvuru yaptığını söyledi.

Teknik İsg Periyodik Kontrol Ve Ölçüm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Teknik İsg Periyodik Kontrol Ve Ölçüm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serdal Kapısız tarafından kuruldu.

Aktest Periyodik Kontrol Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Aktest Periyodik Kontrol Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Çakır tarafından kuruldu. 

Asansör periyodik kontrol yönetmeliği 2018!

Asansör Periyodik Kontrol Yönetmeliği, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte asansör periyodik kontrol yönetmeliği 2018..

3. havalimanında aydınlatma kontrolü Günsan'da!

Dünyanın buluşma noktası olmaya hazırlanan İstanbul Yeni Havalimanı’nın aydınlatması Günsan ürünleri ile kontrol edilecek. 

Türk asansör sektörü 500 milyon dolar ciroya sahip!

ASFED Başkanı Atik, "Türk asansör sektörü montaj, belgelendirme hizmetleri, periyodik kontrol hizmetleri, aksam üretimi ve bakım hizmetleri genelinde yaklaşık 500 milyon dolar seviyelerinde bir ciroya sahiptir." dedi.

İstanbul Periyodik Kontrol Otomasyon İnşaat iletişim Haberi

İstanbul Periyodik Kontrol Otomasyon İnşaat iletişim

İstanbul Periyodik Kontrol Otomasyon İnşaat Mühendislik Organizasyon Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Zeren tarafından kuruldu.

İstanbul Periyodik Kontrol Otomasyon İnşaat Mühendislik Organizasyon Anonim Şirketi konusu:
1-Forklift, transpalet, çeşitli vinç tipleri, yürüyen merpen ve bantlar, araç kaldırma lifti, çeşitli hidrolik ve mekanik kaldırıcılar, yapı iskeleleri, inşaat makinaları kaldırma iletme makinalarının periyodik bakım ve muayene işlemlerini yapmak. 2-İş sağlığı ve yönetmeliğine uygun olarak,işyerinde kullanılan makine ve teçhizatın kontrol ve test işlemlerini yapmak. 3-Her türlü Elektrik periyodik kontrol testleri ve belgelendirme yapmak. ( Elektrik iç tesisatı, paratoner,parafudur,jeneratör,transformatör, topraklama ölçümleri ve belgelendirme) 4-Her türlü Araştırma-geliştirme ve inovasyon projeleri aracılığıyla bilim ve teknolojiye dayalı yeni fikir ve buluşlar üretmek. 5-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel inşaatın...