01 / 05 / 2024

İstanbul Tema Park adres!

İstanbul Tema Park adres!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Temapark

Konum olarak Halkalı 'da yer alan İstanbul Tema Park adres bilgisinin detayları haberimizde mevcut. İstanbul Tema Park'ın metrekaresi 3 bin 200 TL'den satılıyor...




Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur ortak girişimiyle yükselecek olan İstanbul Tema Park projesi konum itibariyle Halkalı 'da hayata geçirilecek. İstanbul Tema Park fuar merkezi, oyun ve eğlence parkı, konut, AVM, otel ve ofis konseptinde yükseliyor. 


3 milyar Euro yatırım bedeline sahip olan İstanbul Tema Park satılık daire fiyatlarına göre projede yer alan daireler metrekaresi 3 bin 200 TL'den satışa sunuldu. 


TOKİ'ye ait olan arsa üzerinde yer alacak olan İstanbul Tema Park adres bilgisinin detayları haberimizin devamında mevcut durumda.  İçerisinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı İstanbul Tema Park adres detayları şöyle: 


İstanbul Tema Park adres: 


İstanbul Tema Park adres bilgisine göre Tema Park projesi İstanbul'un Avrupa yakasında yer alan Halkalı'da TOKİ'ye ait arazi üzerinde yükselecek.  Terrace Tema ile Dumankaya Konsept Halkalı projelerine yakın noktada bulunan İstanbul Tema Park Kanuni Sultan Süleyman Kalp Hastanesi'nin olduğu yol üzerinde yer alıyor. 


İstanbul Tema Park adres ile ilgili ayrıntılara 0212 495 71 01 numaralı telefondan ulaşmanız mümkün.


İstanbul Tema Park adres!



Telefon:  0212 495 71 01

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön