29 / 04 / 2024

İstanbul Tema Park ne zaman teslim?

İstanbul Tema Park ne zaman teslim?

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Temapark

İstanbul Tema Park ne zaman teslim sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Tema Park Halkalı satış fiyatları metrekare bazında 3 bin 200 TL'den başlıyor...




Tema Park İstanbul projesi Mesa, Kantur ve Avrupa Konutları şirketleri Artaş ve Öztaş ortaklığında hayata geçiriliyor. İstanbul Halkalı'da yükselecek olan İstanbul Tema Park ne zaman teslim sorusu haberimizin devamında yer alıyor.


Tema Park Halkalı satışları 10 Haziran 2013 tarihinde başlıyor. Halkalı'da TOKİ'ye ait arazi üzerinde inşa edilecek olan Tema Park Halkalı son durum bilgilerine göre projede fuar alanı iptal edildi. 


4+1 dairelerin yüzde 10 oranında az sayıda yer alacağı İstanbul Tema Park Halkalı projesinde stüdyo daireler projeden çıkarıldı. Tema Park Halkalı projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Tema Park Halkalı daire fiyatları metrekare bazında 3 bin 200 TL'den başlıyor.


İstanbul Tema Park ne zaman teslim?


4 bin 26 adet konutun bulunacağı İstanbul Tema Park ne zaman teslim sorusu henüz tam olarak yanıt bulmamakla beraber, projenin 3 yıl içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Halkalı Tema Park projesinde konut, ofis, otel, AVM, eğlence ve kültür alanları yer alıyor. 


Temapark Halkalı iletişim

Telefon: (212) 495 7101

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön