27 / 04 / 2024

İstanbul Tema Park ödeme planı!

İstanbul Tema Park ödeme planı!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul

İstanbul Tema Park ödeme planı ile ilgili bilgileri haberimizde bulabilirsiniz. Halkalı Tema Park Evleri 2016 yılında teslim ediliyor...




Tema Park İstanbul projesi rezidans, ofis, otel, dükkan ve eğlence alanlarından meydana geliyor. Tema Park İstanbul Küçükçekmece ilçesinde bağlı Halkalı bölgesinde inşa ediliyor.


İstanbul Tema Park ödeme planı bilgilerinden önce Tema Park İstanbul son durum bilgilerini verelim. Mesa, Kantur ve Avrupa Konutları şirketleri Öztaş ile Artaş tarafından ortak olarak hayata geçirilen Tema Park İstanbul projesinde 3 bin 500 daire bulunuyor.


Tema Park İstanbul Halkalı projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)'nın arsası üzerinde inşa ediliyor. Halkalı Tema Park İstanbul daire tipleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler tasarlandı.


İstanbul Tema Park ödeme planı!


İstanbul Tema Park ödeme planı bilgileri için Tema Park İstanbul Halkalı satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Stüdyo daire tipinin çıkarıldığı Halkalı Tema Park Evleri'nde 1.500 tane 3+1 daire, 600 tane 1+1 daire mevcut.


Tema Park Halkalı teslim tarihi 2016 yılı olarak belirtiliyor. Tema Park Halkalı projesinde konutların büyüklükleri 65 metrekare 196 metrekare arasında belirlendi. İstanbul Tema Park Halkalı satış fiyatı metrekare olarak 3 bin 200 liradan başlıyor.


İstanbul Tema Park Halkalı iletişim

Telefon : (212) 970 00 00

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön