29 / 04 / 2024

İstanbul Ticaret ve Yatırım Ofisi, 4 Eylül'de açılacak!

İstanbul Ticaret ve Yatırım Ofisi, 4 Eylül'de açılacak!

New York Valiliği ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) başta New York Eyaleti ve İstanbul olmak üzere, ABD ve Türkiye arasındaki ticaret ve yatırım ilişkilerini artırmak için bir araya geliyor



New York Valiliği ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) başta New York Eyaleti ve İstanbul olmak üzere, ABD ve Türkiye arasındaki ticaret ve yatırım ilişkilerini artırmak için bir araya geliyor. New York Eyaleti ve İTO'nun girişimleriyle kurulan İstanbul Ticaret ve Yatırım Ofisi, 4 Eylül'de açılacak. 
 
Ortaklık kapsamında İTO, NY Valiliği'nin Ticaret ve Yatırım Ofisi'ne İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde evsahipliği yapacak. Böylece İTO, Türkiye'nin dış ticaretini artırmak üzere fuarlardan Türk ürünleri sergilerine, heyet ziyaretlerinden pazar araştırmalarına kadar yürüttüğü çalışmalara bir yenisini daha eklemiş olacak.

İstanbul Ticaret ve Yatırım Ofisi; NY Valiliği'nin Çin (Şangay), Hindistan (Yeni Delhi), Hong Kong, Kanada (Montreal), Brezilya, İsrail, Güney Afrika, Avrupa'da Almanya, Fransa ve İngiltere gibi gelişmiş ve gelişmekte olan önemli ticaret ve finans merkezlerinden sonra dünyadaki 17. yatırım ofisi olacak.

New York Eyaleti, Orta Asya, Rusya, Doğu Avrupa, Kuzey Afrika ve Orta Doğu'dan oluşan geniş coğrafyaya da bu ofis aracılığı ile açılacak. ABD'den üst düzey yetkililerin katılacağı açılış ve basın toplantısı, 4 Ekim pazartesi günü saat 10.00'da gerçekleşecek. Aynı gün 19.30'da Esma Sultan Yalısı'nda bir resepsiyon verilecek.

Açılışa İstanbul Ticaret Odası Başkanı Murat Yalçıntaş, ABD İstanbul Başkonsolosu Scott Kinler ile ABD Başkanlık Ofisi (Beyaz Saray), Ticaret Bakanlığı ve New York Valiliği'nden üst düzey yetkililer katılacak.
Zaman 


Geri Dön