29 / 04 / 2024

İstanbul-Tower satışa çıktı!

İstanbul-Tower satışa çıktı!

Keleş İnşaat'ın Bayrampaşa'da inşa ettiği İstanbul-Tower projesi satışa çıktı. Projede 9 adet asma katlı, 10 adet tek katlı dükkan bulunuyor. Ayrıca alanları 70 ile 600 metrekare arasında ofisler, 590-600 metrekarelik ofis katları mevcut



İstanbul-Tower projesi ticaretin merkezi olan Bayrampaşa'da hayata geçiriliyor. İstanbul Tower projesinde 9 adet, 7,20 metre yüksekliğinde asma katlı, 10 adet 3,20 metre yüksekliğinde tek katlı dükkan bulunuyor.
Toplam 75 ofisten oluşan projede ofislerin alanları 70 ile 600 metrekare arasında değişiyor. Ofis katlarının alanları ise 590 ile 600 metrekare arasında.

Toplamda 25 000 m2   inşaat alanına sahip olan İstanbul-Tower projesi 6.5 dönüm alana kuruluyor. Proje 20 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. Geçtiğimiz yıl inşaatına başlanan İstanbul Tower'da teslimler önümüzdeki Haziran ayının sonunda gerçekleşecek.

İstanbul-Tower projesinde ortalama 130 araç kapasiteli 4 bin metrekarelik kapalı otopark alanı yer alıyor. Ayrıca 110 araç kapasiteli 2 bin 800 metrekarelik açık otopark da mevcut.

İstanbul Tower projesinde Samsung   VRF İklimlendirme   merkezi ısıtma ve soğutma   sistemi, 24 saat kamera ve güvenlik, plaza giriş resepsiyonu, kartlı ve turnikeli geçiş, tüm katlarda yangın alarmı, sprinter yangın söndürme sistemi, hızlı ve en iyi teknolojinin kullanıldığı üç asansör bulunuyor. Proje hastane, otel, genel müdürlük ve dershanelere uygun, 10 bin metrekare büyüklükte planlandı.

İstanbul Towers Plaza İş Merkezi 'nde dükkanların ve ofislerin alanları değiştirilebiliyor. Dükkanları ve ofisleri kiralayabilir ya da yatırım amacıyla da satın alabilirsiniz.

Ana yola cepheli konumda bulunan İstanbul Tower projesi Marmara denizi, Adalar, Haliç ve Maslak manzaralı. En son sistem teknolojik donanımın kullanıldığı İstanbul Tower projesinde Samsung VRF İklimlendirme ısıtma ve soğutma sistemi, tam kapasite jeneratör, 24 saat kamera ve güvenlik, projeye uygun peyzaj sistemi, sıra dışı iç ve dış mimari tasarım,   yangın alarmı ve sprinter yangın söndürme sistemi gibi özellikler bulunuyor.

0212 544 11 03

http://www.istanbul-tower.com/


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön