İş Fırsatları

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa için 105 sözleşmeli personel alımı yapılacak! İşte personel alım detay ve kadroları

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü sağlık birimleri bünyesinde istihdam edilmek üzere 105 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Adaylarda aranan genel şartlar, kadro ve kontenjan bilgisi, başvuru süreci ile ilgili detaylar paylaşıldı.Adayların KPSS (B) grubu puan sıralaması ele alınarak personel alımı gerçekleştirilecek

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü sağlık birimlerinde görevlendirilmek üzere 105 sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı. Adayların KPSS (B) grubu puan sıralaması ele alınarak personel alımı gerçekleştirilecek. Peki, başvurular nasıl yapılacak? İşte ilanının tüm detayları…

Sözleşmeli personel alımı kadro bilgisi!

Cerrahpaşa sağlık birimlerine yapılacak olan sözleşmeli personel alımı kadro bilgisi açıklandı. Kadro bilgisi şu şekildedir.

 

Personel alımı genel ve özel şartlar!

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa bünyesinde görevlendirilmek üzere yapılacak olan personel alımında adayların 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesindeki şartları taşıyor olması gerekir. Ayrıca çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılan adaylar başvuru yapamazlar. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik ya da yaşlılık aylığı almıyor olmak gerekir.

Adayların, hâlihazırda İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa personeli olmaması ve tüm pozisyonlar kapsamında haftalık çalışma süresi 400 saati aşmayacak şeklinde ilgili birimler tarafından belirlenecek ve belirlenen saatlerde (gece dahil) çalışma şartını kabul etmesi, vardiyalı çalışma sistemine engel durumunun olmaması gerekmektedir.

Adayların Destek Personeli hariç diğer kadrolar için Kamu Personeli Seç Sınavı’ndan P3 puan türünden en az 70 puan almaları gerekir. Destek Personeli kadrosuna başvuru yapacak adayların KPSS P94 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir.

Başvurular nasıl ve ne zaman yapılacak?

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü sağlık birimlerindeki eksikliği karşılamak amacıyla gerçekleştirilecek olan sözleşmeli personel alımı başvurusu 7 Nisan 2023 tarihi itibarıyla başladı. Adayların en geç 21 Nisan 202 tarihine kadar başvurularını tamamlamaları gerekir. Peki, başvurular nasıl yapılacak? Adaylar başvuru işlemlerini İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Aday Personel Başvuru Sistemi üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirebilecekler.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanlığı açıklama yaptı: Bu hizmetlerimiz artık bu şekilde devam edecek!

Son dakika gelişmesi! İstanbul'da Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin ardından bir hastane daha tahliye ediliyor!