30 / 07 / 2024

İstanbul Vakıflar İzmit'te arsa kiraya verecek!

İstanbul Vakıflar İzmit'te arsa kiraya verecek!

İstanbul Vakıflar yap-işlet-devret modeli ile Kocaeli İzmit Cedid Mahallesi Kandıra Caddesi´ndeki arsasını 35 yıllığına kiraya verecek



İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü yap-işlet-devret modeli ile Kocaeli İzmit Cedid MahallesiKandıra Caddesi´ndeki 899 metrekare yüzölçümlü arsasını bir milyon 611 bin 904 TL tahmin bedel ve 48 bin 358 TL geçici teminat ile ihaleye çıkardı. Toplam 35 yıl süreyle yapım karşılığı kiralanacak olan gayrimenkulün ihalesi İhale 27 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

Detaylı bilgi için tıklayın

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.
----
İzmit´te 35 yıllığına kiralık arsa
İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü yap-işlet-devret modeli ile Kocaeli İzmit Cedid Mahallesi Kandıra Caddesi´ndeki 899 metrekare yüzölçümlü arsasını bir milyon 611 bin 904 TL tahmin bedel ve 48 bin 358 TL geçici teminat ile ihaleye çıkardı. Toplam 35 yıl süreyle yapım karşılığı kiralanacak olan gayrimenkulün ihalesi İhale 27 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.


Geri Dön