07 / 05 / 2024

İstanbul Vakıflar Sarıyer'de eski eser restore ettirecek!

İstanbul Vakıflar Sarıyer'de eski eser restore ettirecek!

İstanbul Vakıflar Sarıyer Kireçburnu Mahallesi´ndeki 295 metrekare arsası olan tescilli eski ahşap evi restore karşılığı kiraya verecek



İstanbul Vakıflar Sarıyer Kireçburnu Mahallesi´ndeki 295 metrekare arsası olan tescilli eski ahşap evi restore karşılığı kiraya verecek.
Sarıyer  Kireçburnu Mahallesi´ndeki arsa oüzerinde bulunan ahşap ev vasıflı vakıf kültür varlığını restorasyon veya onarım karşılığı kiraya vermek isteyen İstanbul Vakıflar, ihale düzenledi. Açık teklif yöntemi ile 24 yıllığına kiraya verilecek olan ev için 268 bin 32 TL restorasyon bedeli tayin eden İstanbul Vakıflar, geçici teminat içinde 8 bin 40 TL kesin teminat tutarı belirledi. Restore karşılığı kiraya verilmesi planlan evin ihalesi 20 Ağustos günü gerçekleştirilecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com
YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Geri Dön