28 / 04 / 2024

İstanbul'da bir esnaf anlattı: Mal sahibim Afgan, 5 bin TL kira veriyorum!

İstanbul'da bir esnaf anlattı: Mal sahibim Afgan, 5 bin TL kira veriyorum!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve partisinin İBB Başkan adayı Azmi Karamahmutoğlu’nun esnaf ziyaretinde bir esnafla diyaloğu sosyal medyanın gündemine düştü. 



Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve partisinin İBB Başkan adayı Azmi Karamahmutoğlu’nun esnaf ziyaretinde terzi ve kuru temizleme işi yapan bir esnafla diyoloğu sosyal medyada paylaşılmaya başladı.  Karamahmutoğlu ile esnaf ziyaretinde bulunan Özdağ, bir kuru temizleme dükkanında esnaf ile mugabbet etti. Burada mal sahibinin kim olduğunu soran Özdağ dikkat çeken bir cevap aldı. Esnaf, mal sahibinin bir Afgan olduğunu belirterek, “Dükkan sahibim Afgan. Ben ona 5 bin TL kira ödüyorum. Burası satın alıp vatandaşlık aldı.” dedi.  ODA TV tarafından sosyal medya hesabı X'ten yapılan paylaşım ve gelen yorumlar...Takipçilerden bazıları duruma şaşırırken kimileri de doğru olmadığı konusunda iddialarda bulundu. 

Odatv @odatv

Ümit Özdağ'ı esnaf ziyaretinde üzen cevap... “Dükkan sahibim Afgan. Ben ona kira ödüyorum. Burası satın alıp vatandaşlık aldı.”

Konut sahibi olmak isteyenlere ucuz ev kredisi! 10 yıl vadeli konut kredisi ve ödeme seçenekleri!

Kira Kontratındaki 'bebek! detayı ağızları açık bıraktı!

Geri Dön