Kentsel Dönüşüm

İstanbul'da evini dönüştürmek isteyenlere yüzde 0,69 faizle 2 yıl geri ödemesiz kredi!

Mega kent İstanbul'da evini dönüştürmek isteyenlere yüzde 0,69 faiz oranıyla 2 yıl geri ödemesiz kredi verilecek... Hemen bu detaylara bakın...

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, İstanbul'da evini dönüştürmek isteyen her bir vatandaşa, en az 1 milyon TL olmak üzere 2 yıl geri ödemesiz 0,69 vadeyle para verileceğini söyledi.

İstanbul'da evini dönüştürmek isteyenlere yüzde 0,69 faiz oranıyla 2 yıl geri ödemesiz kredi verilecek... Hemen bu detaylara bakın...

NTV'de yer alan habere göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi mart ayı toplantısının ilk oturumu, Meclis 1. Başkanvekili Zeynel Abidin Okul başkanlığında Saraçhane'de yer alan belediye binasında gerçekleştirildi.

"EN AZ 1 MİLYON TL VERİLECEK"

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, gündem dışı konuşma yapmak için söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, mega kent İstanbul'da yarın ya da ertesi gün ilgili bakanların açıklayacağı bir müjde olduğunu dile getirdi.

İstanbul'da evini dönüştürmek isteyenlere 2 sene geri ödemesiz kredi verileceğini müjdeleyen AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu önemli açıklamalar yaptı.

AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu açıklamasında İstanbul'da evini dönüştürmek isteyen her bir vatandaşa, en az 1 milyon TL olmak üzere 2 sene geri ödemesiz 0,69 vadeyle para verileceğini dile getirerek, hiç kimseye ayrım yapılmaksızın olduğunu da sözlerine ekledi.

Tevfik Göksu açıklamasında eğer ada bazında dönüşüm gerçekleştirmek isteyen bir şirket olursa da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından, şirketin ilgili kriterleri yerine getirmesi şartıyla şirkete de aynı şekilde inşaat yapım kredisi verileceğini söyledi.

AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu yaptığı açıklamada üçüncüsünün de kiracıların sorunlarını ortadan kaldırmak amacıyla devletin yap-işlet-devret modeliyle kiralama sisteminin de ayrıntılarını Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un açıklayacağını belirterek, bir usul getirileceğini kaydetti. 

Detayların yarın ya da diğer gün Maliye ve Hazine Bakanı Nureddin Nebati tarafından tarafından açıklanacağını kaydeden AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, "İstanbul'a ve ülkemize hayırlı olsun." dedi.

Tapu sahipleri dikkat! 5 yıldır ödediğiniz o paraları hemen geri alabilirsiniz! Sakın kaçırmayın!

18 ay boyunca hesaplara 3.500 lira yatacak! Bakanlık peş peşe açıkladı! Başvurana her ay veriliyor! İl il tam liste...

Bakan Nebati az önce duyurdu! ‘Kiralık konut üreticileri’ geliyor!