04 / 05 / 2024

İstanbul'da her mahalleye bir kreş geliyor!

İstanbul'da her mahalleye bir kreş geliyor!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Sütlüce'de düzenlenen iftarda İstanbul'la ilgili yeni projelerini açıkladı.



AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, önceki akşam medya temsilcileri ile Sütlüce'de yapılan iftar etkinliğinde bir araya geldi. Yıldırım, 'Ne dediysek yaptık, yine biz yaparız' dedi. Yıldırım, İstanbul'la ilgili yeni projelerini duyurdu. Yıldırım, İstanbul için projelerini 'Aileler, Gençler ve İstanbul İstihdam Paketi' olarak 3 ana başlık altında açıkladı.

Üç alanda proje

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre, Binali Yıldırım, 'Biliyoruz ki İstanbul Türkiye, Türkiye İstanbul demektir. İstanbul’un geleceği Türkiye’mizin geleceği gibi aydınlıktır. Bu amaçla İstanbul’umuza yönelik projeleri sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu projeler, 3 ana başlıkta özetlemek gerekirse, 'Ailelerimiz için', 'Gençlerimiz için' ve 'İstanbul İstihdam Paketi' adı altındadır” dedi. Binali Yıldırım, “Ailelerimiz için yapacaklarımız' ifadelerini kullanarak 16 farklı proje açıkladı.

Her mahallede kreş olacak

Yıldırım, 'İstabul’umuzun 300 mahallesi var. Bu mahallerimize 955 kreş yapacağız. Dar gelirli ailelerimizin çocukları kreşlerden ücretsiz yararlanacaklar. Her mahallede kreş olacak.! şeklinde konuştu.

 


Geri Dön