03 / 05 / 2024

Mengen'de her mahalleye bir park projesine start verildi!

Mengen'de her mahalleye bir park projesine start verildi!

Mengen ilçesinde her mahalleye bir park kazandırılmak üzere başlatılan çalışma kapsamında İller Bankası Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü yetkilileri tarafından inceleme yapıldı. İlk etapta Karapınar Mahallesinde TOKİ parkının projesi hazırlanacak.



Mengen ilçesinde her mahalleye bir park kazandırılmak üzere başlatılan çalışma kapsamında İller Bankası Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü yetkilileri tarafından inceleme yapıldı. 


Proje kapsamında 4 mahallede 4 park alanı seçilerek, bu parkların peyzaj projelerinin İller Bankasına tamamen hibe olarak yaptırılması hedefleniyor. Mengen'de "Her Mahalleye 1 Park" projesi kapsamında İller Bankasına yapmış olduğu başvuruya istinaden iller Bankası Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü yetkilileri ilçeyi ziyaret etti. Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut ve teknik ekiple birlikte projesi yapılması düşünülen alanlar mahallinde incelendi. 

Proje kapsamında 4 mahallede 4 park alanı seçilerek, bu parkların peyzaj projelerinin İller Bankasına tamamen hibe olarak yaptırılması hedeflendi. İlk etapta Karapınar Mahallesinde 16 dönüm  TOKİ  parkının projesi hazırlanacak.


Bolu Express 


Geri Dön