17 / 05 / 2024

mengen belediyesi her mahalleye park projesi

mengen belediyesi her mahalleye park projesi

Mengen ilçesinde her mahalleye bir park kazandırılmak üzere başlatılan çalışma kapsamında İller Bankası Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü yetkilileri tarafından inceleme yapıldı. İlk etapta Karapınar Mahallesinde TOKİ parkının projesi hazırlanacak.

Alanya Belediyesi'nden 1400 metrekarelik dev tesis yatırımı!

Alanya Belediyesi tarafından Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı marangozhanesi 1400 metrekarelik dev bir tesise taşıdı. Yeni adımla beraber mobilya ve dekor anlamında A’dan Z’ye her şey bu tesiste ivedilikle üretilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Kocaeli'deki eski askeri binanın yerine restoran inşa ediliyor!

Yatırımlarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi her şeyin düşünüldüğü sahil parkındaki eski binayı yıkarak yeni restoran inşa ediyor.

Osmangazi Belediyesi vezneleri hafta sonu açık!

Osmangazi Belediyesi, 2019 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödemelerinde vatandaşların her hangi bir sıkıntı yaşamaması için vezneleri hafta sonu kapatmayacak.

Gaziantep Belediyesi İstasyon Mahallesi Projesi'ne dönüşüm ödülü!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne, İstasyon Mahallesi kentsel dönüşüm uygulamasıyla, "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde, "En İyi Sanayinin Uzaklaştırılması Dönüşüm Projesi Geliştiren ve Uygulayan Belediye" ödülü takdim edildi...

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Isparta Belediyesi'ne destek!

Isparta Belediyesi'nin her zaman yanında olacaklarını söyleyen İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz, “İnşaat Mühendisleri Odası olarak her zaman yanınızdayız, elimizden gelen desteğe hazırız'' dedi.

Beyoğlu Belediyesi yıkılan her ev için 30 bin lira ödeyecek!

Sütlüce’de 4 katlı binanın yıkılmasından sonra mağdur olan ailelere Beyoğlu Belediyesi yardım eli uzattı. Belediye yıkılan her ev için 30 bin lira ödeyecek ve ailelerin ev kirasının ilk 6 ayını ödeyecek...

Kayseri Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye o ilçenin en prestijli binalarından olan sosyal yaşam merkezlerini kazandırmayı sürdürüyor.

Antalya Büyükşehir’den 5 yıldızlı bir sosyal tesis daha!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, her biri çekim merkezi haline gelen ve kent yaşamına hareket getiren sosyal tesislerine bir yenisini daha ekledi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi 37 arsayı satışa çıkardı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentteki 37 arsayı satışa çıkardı. Her fırsatta ‘Belediyenin 1 metrekare arazisini satmadım’ diyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun bu hamlesi şaşırttı.

Bingöl Belediyesi kentsel dönüşüm için kredi çekecek!

Bingöl Belediyesi’nin Eylül ayı meclis toplantısında, kentsel dönüşüm için ihtiyaç duyulan 230 milyon Türk Lirası kredi işleriyle ilgili her türlü işlemi yapmaya Belediye Başkanı Yücel Barakazi’ye yetki verilmesi kararlaştırıldı.

Şehitkamil Belediyesi'nde her mahalleye sosyal tesis!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun her mahalleye vermiş olduğu sosyal tesis sözü Karakesek Mahallesi’nde de yerine getiriliyor.

Kahramanmaraş Ekinözü'ne yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi her geçen gün sosyal tesis sayısını artırıyor.

mengen belediyesi her mahalleye park projesi Haberi

mengen belediyesi her mahalleye park projesi

Mengen ilçesinde her mahalleye bir park kazandırılmak üzere başlatılan çalışma kapsamında İller Bankası Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü yetkilileri tarafından inceleme yapıldı. 


Proje kapsamında 4 mahallede 4 park alanı seçilerek, bu parkların peyzaj projelerinin İller Bankasına tamamen hibe olarak yaptırılması hedefleniyor. Mengen'de "Her Mahalleye 1 Park" projesi kapsamında İller Bankasına yapmış olduğu başvuruya istinaden iller Bankası Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü yetkilileri ilçeyi ziyaret etti. Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut ve teknik ekiple birlikte projesi yapılması düşünülen alanlar mahallinde incelendi. 

Proje kapsamında 4 mahallede 4 park alanı seçilerek, bu parkların peyzaj projelerinin İller Bankasına tamamen hibe olarak yaptırılması hedeflendi. İlk etapta Karapınar Mahallesinde 16 dönüm TOKİ parkının projesi hazırlanacak.


Bolu...