27 / 04 / 2024

Kocaeli'deki eski askeri binanın yerine restoran inşa ediliyor!

Kocaeli'deki eski askeri binanın yerine restoran inşa ediliyor!

Yatırımlarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi her şeyin düşünüldüğü sahil parkındaki eski binayı yıkarak yeni restoran inşa ediyor.



 

Yeşil alanları koruyan ve çoğalması amacıyla önemli projeler hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu Sahil Parkı’nı Temmuz ayında vatandaşların hizmetine açtı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bölgenin cazibe merkezi olan Darıca Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu Sahil Parkı 1. etabının karşısında yer alan eski bina da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

İNŞASI DEVAM EDİYOR

Eski bina istenilen ihtiyaca yanıt vermediği için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından yıkıldı. Sahil Parkı’na gelen vatandaşların faydalanabileceği bir restoran ihtiyacını göz önünde bulundurulan Büyükşehir ekipleri, eski askeri binanın yıkımını yaptı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri restoran yapım çalışmalarına başladı.

YENİ BİNA İNŞA EDİLİYOR


Yıkılan alan toplam toplamda bin 790 metrekare alanı kapsıyor. 150 metrekare açık alana sahip olan bina 450 metrekare kapalı oturma alanına sahip. Binanın sahile 100 metre kıyı şeridi de bulunuyor. İnşası süren bina içerisinde ayrıca bay bayan mescit ve wc bulunuyor.


Geri Dön