09 / 05 / 2024

İstanbul'da sağanak yağmur zor anlar yaşattı!

İstanbul'da sağanak yağmur zor anlar yaşattı!

K.Çekmece ' de dün sabah yaşanan şiddetli yağmur nedeniyle asfalt yarıldı. Akşam aniden bastıran fırtına Taksim ' de inşaat iskelesini çökertti. Olayda 6 kişi yaralandı...



K.Çekmece'de dün sabah yaşanan şiddetli yağmur nedeniyle asfalt yarıldı. Akşam aniden bastıran fırtına Taksim'de inşaat iskelesini çökertti. Olayda 6 kişi yaralandı.


İstanbul'da dün sabah etkili olan sağanak yağmur işe gidenlere zor anlar yaşattı. Bazı arterlerde uzun araç kuyrukları oluştu, trafik kilitlendi. Küçükçekmece'de yağmur nedeniyle asfalt çalışması yapılan yol çöktü. 2 araç çukura düştü. Olayda şans eseri yaralanan olmadı. 


HORTUM YÜZÜNÜ GÖSTERDİ 

Akşam saatlerinde ise aniden bastıran şiddetli fırtına, büyük kâbus yaşattı. Taksim'de 10 katlı bir inşaatın iskelesi çöktü. İskelenin altında kalan 6 kişi yaralanırken, iki araçta maddi hasar oluştu. Şiddetli fırtına nedeniyle Üsküdar, Sarıyer ve Eyüp'te de ağaçlar yerlerinden söküldü, çatılar uçtu. Sultanbeyli'de inşaatı devam eden okulun çatısı uçtu, 2 kişi yaralandı. Sultangazi'de de fırtına nedeniyle kurban pazarının çadırları uçtu. Marmara Denizi'ndeki hortum ise korkuttu. İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bazı seferleri iptal edildi. Marmara Bölgesi'nde İstanbul başta olmak üzere dün etkili olan sağanak yağış, hafta sonuna doğru yeniden etkisini gösterecek. 


ÜNİVERSİTENİN ÇATISINI UÇURDU

Şidetli rüzgâr Edirne'de Trakya Üniversitesi'nin bazı binalarının çatısını uçurdu. Bilecik'te ise şiddetli rüzgarın uçurduğu simit tezgahı 2 kişiyi yaraladı. Eskişehir'de de parktaki ağaçların dalları vatandaşların üzerine uçtu. 


Sabah 


Geri Dön