27 / 04 / 2024

İstanbul'da satılık ve kiralık konut fiyatları uçtu! Herkes rotayı o ile çevirdi! Ucuza ev ve arsa fırsatını kaçırmayın!

İstanbul'da satılık ve kiralık konut fiyatları uçtu! Herkes rotayı o ile çevirdi! Ucuza ev ve arsa fırsatını kaçırmayın!

İstanbul'da yabancı yatırımcıların da yoğun ilgisinin ardından konut ve arsa fiyatları resmen fırladı. Arsa almak isteyenler şehir tercihlerini değiştirdi. İşte ayrıntılar...



İstanbul'da yabancı yatırımcıların da yoğun ilgisinin ardından konut ve arsa fiyatları resmen fırladı. Şehrin gelişen yerlerinde arsa fiyatları metrekare başına 4-5 bin TL'ye çıktı. Fahiş fiyat artışının ardından yerli yatırımcılar da yönünü, megakent İstanbul'a yakın şehirlere çevirdi. 

Bu kentlerin başında Çanakkale yer alırken, yabancı yatırımcıya taşınmaz satışının yasak olması fiyatların çok daha uygun olmasını sağladı. 

İstanbul da satılık ve kiralık konut fiyatları uçtu! Herkes rotayı o ile çevirdi! Ucuza ev ve arsa fırsatını kaçırmayın!

Habertürk TV'de yer alan habere göre, bölgede emlakçılık yapan Rıdvan Durmaz, çoğu arsanın satılık olduğuna dikkat çekti. Yerel halkın da satış düşündüğünü dile getiren emlakçı Durmaz, "Yabancıya satış olmadığı için İstanbul'daki kadar fahiş fiyat yok. Çoğu satılık durumda. Daha önce yatırımlık almış olan da satış düşünüyor" ifadelerini kullandı. 

İşte arsa talebiyle ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...


Geri Dön