28 / 04 / 2024

İstanbul'daki 7 metro hattında 35 adet mağaza ve büfe alanı kiraya veriliyor!

İstanbul'daki 7 metro hattında 35 adet mağaza ve büfe alanı kiraya veriliyor!

Metro İstanbul’un işletmesini üstlendiği kent içi raylı sistem hatlarında bulunan 35 adet ticari alan kiraya veriliyor. İşte ayrıntılar...



İstanbul'da metro hattındaki mağaza ve büfe alanları kiraya veriliyor. Metro İstanbul, M1A, M1B, M2, M4, M5, M7,T1 raylı sistem hatlarında yer alan 35 adet mağaza ve büfeleri kiraya verilecek. 

Metro İstanbul tarafından kiralama ihalesi 15 Kasım 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek. 

Mağaza ve büfe alanları, ihale dokümanında belirlenen usul ve esaslara göre Metro İstanbul’a yapılacak ön yeterlilik başvurusu değerlendirmelerinden sonra yeterlik şartlarını sağlayan istekli firmalara elektronik teklif ve elektronik açık arttırma yoluyla iki oturumun ardından kiralanacak. 

İhale ön yeterlilik değerlendirmesi için başvuru mektubu sunma tarihi 8 Kasım 2022 olarak belirtildi. 

İstanbul daki 7 metro hattında 35 adet mağaza ve büfe alanı kiraya veriliyor! 

Metro İstanbul tarafından kiraya verilecek ticari alanlar; Yenikapı Atatürk Havalimanı Metro Hattı, Yenikapı-Kirazlı Metro Hattı, Yenikapı-Seyrantepe-Hacıosman Metro Hattı, Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı, Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattı, Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı ile Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda bulunuyor.

Kiralama kapsamında sözleşme süresi 6 Ocak 2024 olarak belirlendi. Geçici teminat bedeli ise 25 bin Türk Lirası olarak açıklandı. 

İstanbul daki 7 metro hattında 35 adet mağaza ve büfe alanı kiraya veriliyor! 

Metro İstanbul tarafından kiraya verilecek 35 adet ticari alan için aylık toplam muhammen bedel 338 bin 550 Türk Lirası + KDV olarak belirlendi. 

İşte Metro İstanbul tarafından ticari alan kiralamasına ilişkin verilen o ilan...

 


Geri Dön