03 / 05 / 2024

İstanbul'daki havai fişek gösterisi iptal edildi!

İstanbul'daki havai fişek gösterisi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamındaki havai fişek, ışık ve lazer gösterilerini, Ermenek ilçesindeki maden ocağında işçilerin mahsur kalması nedeniyle iptal etti.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamındaki kutlama programını Karaman'ın Ermenek ilçesindeki maden ocağında işçilerin mahsur kalması nedeniyle iptal etti.


Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Cumhuriyetin 91. yıl dönümü kutlamaları kapsamında yapılması planlanan havai fişek, ışık ve lazer gösterilerinin, Karaman'da meydana gelen facia dolayısıyla iptal edildiği açıklandı.


Cumhuriyet Bayramı eğlence programları iptal edildi


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Atalay, "Cumhuriyet Bayramı sebebiyle eğlencelerin tamamı iptal edildi ama ülke genelinde Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına hepimiz katılacağız" dedi.


Karaman'daki olayın ardından cumhurbaşkanlığındaki resepsiyonun da iptal edilip edilmeyeceğinin sorulması üzerine Atalay, şunları söyledi:


"Cumhuriyet Bayramı ile ilgili, kutlamalarla ilgili, resepsiyonla ilgili bir şey yok. Sadece yerel yönetimlerle, biliyorsunuz belediyelerimizin bazı eğlence programı olur onlara dönük. Yoksa Cumhuriyet Bayramı kutlamalarımız her yerde olduğu gibi devam edecek. O yönde herhangi bir alınmış karar, herhangi bir şey yok. Yerel Yönetimler Başkanlığımız vardır, AK Partili belediyelerle çalışır, orası kendi belediyelerimize 'eğlence programlarını iptal edin' diye bir genelge gönderdi." 


AA




Geri Dön