29 / 04 / 2024

İstanbulkart sahipleri acilen baksın! Müjde resmen verildi, 100 TL geri ödeme!

İstanbulkart sahipleri acilen baksın! Müjde resmen verildi, 100 TL geri ödeme!

İstanbulkart hakkında önemli duyurular yapıldı ve İstanbul sakinleri için bir dizi kampanya devam ediyor. Son kampanya kapsamında, İstanbulkart kullanıcılarına her yerde kullanabilecekleri ve yakından takip edebilecekleri bir fırsat sunuldu. İstanbulkart'a ilişkin daha fazla bilgiyi haberimizden edi



İstanbulkart sahiplerine yönelik yeni bir kampanya duyurusu yapıldı. Kampanya kapsamında, 23 Mart - 20 Nisan tarihleri arasında A101, Bim, Carrefour, Migros ve Şok Marketler'den 250 TL ve üzeri alışveriş yapan İstanbulkart sahiplerine toplamda 100 TL iade edilecek. İkinci ödemede 15 TL, üçüncü ödemede 20 TL, dördüncü ödemede 25 TL ve beşinci ödemede 40 TL iade yapılacak.

Kampanyaya katılmak için, İstanbulkart Mobil uygulamasında bulunan "Kampanyaya Katıl" butonuna tıklamak gerekiyor. Kampanyadan yararlanmak için İstanbulkart'ın kişiye özel olması ve açık rıza ayarlarının açık olması gerekiyor. Bu nedenle, en az bir ticari elektronik iletiye izin verilmesi gerekiyor.

Kullanıcı tek bir fiziksel kart ile kampanyadan bir kez faydalanabilir. Kampanya süresince yapılan tüm ödemelerin aynı İstanbulkart ile yapılması gerekmektedir. Sosyal destek kartları ile yapılan pazarlama ödemeleri kampanyaya dahil değildir.


Geri Dön