30 / 04 / 2024

İstanbulsaraylari.com'a Amerika'dan Best in Class" ödülü

İstanbulsaraylari.com'a Amerika'dan Best in Class

Sinpaş GYO, gayrimenkul sektöründe "Best in Class" ödülünün sahibi oldu



Amerika´da Interactive Media Awards Council tarafından gerçekleştirilen en iyi web sitesi yarışmasına, İstanbul Sarayları projesi ile katılan Sinpaş GYO, gayrimenkul sektöründe "Best in Class" ödülünün sahibi oldu. Aynı yarışmada daha önce de Bosphorus City ile 2008,  Aqua City 2010 ile 2009 yıllarında üst üste 2 defa üstün başarı ödülü kazanan firma, bu yıl İstanbul Sarayları´nın resmi internet sitesi www.istanbulsaraylari.com   ile çıtayı en yukarıya taşıyarak, en yüksek ve prestijli ödül olan  "Best In Class" ödülünün sahibi oldu.

İstanbul Sarayları´nın web sitesi de sınıfının en iyisi ...
Gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşu Sinpaş GYO,  Bosphorus City ve Aquacity 2010 projesinden sonra bu yıl üçüncü kez, sadece Türkiye´nin değil, Avrupa ve Ortadoğu´nun en büyük konsept projesi İstanbul Sarayları web sitesi ile aldığı ödülle "en iyi olmanın" gururunu taşıyor. Tasarım, içerik, foksiyonellik, kullanılabilirlik ve browserlara uyum kategorilerinde başarılı bulunan web sitesi, alanında profesyonel ve dünyaca ünlü kişilerden oluşan jüri heyeti tarafından değerlendirildi. Gayrimenkul alanında 63 sitenin başvurduğu yarışmada, İstanbul Sarayları, tüm kategorilerde toplam 500 puan üzerinden 485 puan alarak yarışmanın en önemli ve büyük ödülü "Best In Class"ı almaya hak kazanan tek site oldu. Sinpaş GYO, 2009 yılında Aqua City 2010 projesinin web sitesi ile üstün başarı ödülü alırken aynı yıl 6 site "best in class" almıştı. Bosphorus City´nin üstün başarı ödülü aldığı 2008 yılında ise hiçbir site "best in class" alamadı.

Müşteri odaklı Pazarlama sistematiği içerisinde Dijital Pazarlama konularına özel bir önem verdiklerini belirten Sinpaş GYO Pazarlama Müdürü Barış Ekener, "Dijital pazarlama ve internet unsurlarının merkezinde yer alan web sitelerimiz, projelerimizin temalarını yansıtacak şekilde her proje için farklı konseptlerde tasarlanıyor, fonksiyonlar ise temaya göre "kullanıcı dostu ve herkese uygunluk´´ ilkesi ile belirleniyor.  Ulaşmayı hedeflediğimiz müşterilerin beklentilerini gerek tasarım, gerekse fonksiyonellik anlamında karşılamak için mükemmelliği hedefliyoruz. Bu çalışmalarımızın sonuçlarının uluslararası kabul görmüş saygın kurumlarca tescil edilmesinin ise, doğru yolda ilerlediğimizin bir göstergesi olarak görüyoruz´´ dedi.

Internet mecrasının ve dijital pazarlama uygulamalarının, sadece web siteleri, web reklam uygulamaları ile sınırlandırmadıklarını, her geçen gün büyüyen dijital ve internet dünyasının öneminin arttığının altını çizen Ekener, `´Önümüzdeki dönemlerde de geliştirdiğimiz temalı konut projelerinin gücünü bu dünya içerisinde yansıtmak istiyoruz. Bunun için de viral kampanyalar, sosyal medya ve networklerdeki uygulamalar gibi birçok alanda Sinpaş GYO´nun yenilikçi vizyonuna uygun projeler geliştirmek için çalışıyoruz´´ dedi.

Sinpaş GYO´nun, yüzyıl sonrasının tarihi eserlerini oluşturma vizyonu ile geliştirdiği İstanbul Sarayları, sadece Türkiye´nin değil, Avrupa ve Ortadoğu´nun en büyük konsept projesi. Proje, şehre yüzyıllar boyu hükmeden saraylardan ve çevresindeki semtlerden esinlenilerek modern mimariyle yeniden yorumlandı. Çırağan, Yıldız, Dolmabahçe, Fethipaşa ve Sultantepe Koruları, Kuzguncuk, Paşalimanı gibi özellikle İstanbul'un en önemli saray, kasır ve köşklerinin bulunduğu semtler, İstanbul Sarayları için ilham kaynağı oldu. Projede büyüklükleri 75 m2 1+1 `den, 426 m2 6 +1´e kadar 62 farklı ev seçeneği bulunuyor. Fiyat aralığı ise 234.353 TL ile 1.903.157 TL arasında değişiyor. İstanbul Sarayları; TEM, E-5 ulaşımları ve raylı sistemlerin merkezinde yer alıyor. Atatürk Havaalanı'na ise sadece 10 dakika mesafede.

Proje ismi:  Sinpaş İstanbul Sarayları
Firma:   Sinpaş GYO
Konsept:       İstanbul Sarayları ve çevresindeki semtlerle bütünleşen eski İstanbul saray hayatının modern mimari ve özel peyzaj ile yorumlanması
Konum:   Küçükçekmece
Arazi:             119.500 m2
Konut Sayısı:  Toplam 1200 adet / 1. Etap (Çırağan etabı) 400 adet
Konut büyüklüğü: 75-426 m2 arasında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1 lerden oluşmaktadır.
Fiyat:    234.353 TL ile 1.903.157 TL arası
Teslim tarihi:   1. Etap Eylül 2012     

0212 444 1 440

www.istanbulsaraylari.com


Geri Dön