01 / 09 / 2024

İstanbul'un 4 merkezinde konut projesi

İstanbul'un 4 merkezinde konut projesi

Topkapı İnşaat CEO'su İnanç Kabadayı'dan önemli açıklamalar...



Topkapı İnşaat CEO'su İnanç Kabadayı, maliyetlerin ucuzlamasıyla proje yapmanın avantajlı hale geldiğini, 100 milyon lira yatırımla Esenyurt, Kartal, Gümüşlük ve Yalıkavak'ta eylülden itibaren yeni projelerin inşaatına başlayacaklarını söyledi...

Esenyurt'ta Orion Park projesinin satışını sürdüren Topkapı İnşaat sonbaharda, ikisi Bodrum'da villa olmak üzere, 4 yeni projeye başlayacağını açıkladı. Firmanın CEO'su İnanç Kabadayı, "Eylül ayında Kartal'da 400, Esenyurt'ta ise 800 konutluk iki yeni projeye başlıyoruz. Aynı dönemde Gümüşlük ve Yalıkavak'ta da villa projelerimiz devreye girecek" dedi.

YÜZDE 60 PEŞİNDE GÜNLÜK 19 LİRA

 Kriz ortamında 100 milyon liralık yatırım yapacaklarını belirten Kabadayı, bin kişilik istihdam sağlayacaklarını dile getirdi. İnanç Kabadayı, Orion Park'ta kalan 100 daire için peşinatı teslim tarihine öteleyen yeni bir kampanyaya başladıklarını da söyledi. Buna göre 53 metrekarelik 89 bin 500 liralık dairelerin yüzde 60'ının yılbaşındaki teslimde ödenmesi durumunda günde 19 liraya daire sahibi olunabilecek. 120 ay vadeli seçenekte aylık olarak en düşük 572 lira ödenecek.

İKİNCİ ETAP MAYISTA

 Saray Halı'ya ait olan arsa üzerindeki Orion Park'ın ilk etabını altı ay erken bitiren Topkapı İnşaat, projedeki ikinci etap dairelerin satışına mayısta başlayacak. Firma, 800 konutluk yeni projesinde ise yüzde 32 kat karşılığı vererek anlaştı.

Ofis alan 60 bin lira kâr edecek

127 ile 400 metrekare arasında değişen satıştaki 14 adet ofis ve 41 mağazada, yüzde 10 KDV indirimi sonrası alıcıların çok kârlı çıkacağını belirten İnanç Kabadayı "İşyerlerinin satışında KDV'nin inmesi ofis bloklarında 50-60 bin liraya varan tasarruf sağlıyor. Sarıyer'deki projemiz Şifa Suyu Villaları'nda ise müşterilerimiz 120 bin lira daha az ödeyecek" dedi.


Geri Dön