02 / 05 / 2024

İstikbal Mobilya Gaziantep'te mağaza açtı

İstikbal Mobilya Gaziantep'te mağaza açtı

Gaziantep Üniversitesi karşısında, 5 bin metrekarelik alan üzerine kurulan ve 6 bin 600 metrekarelik kapalı alanı bulunan İstikbal Mobilya mağazası açıldı



Açılışa katılan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, yaşanan ekonomik krize rağmen yatırımlarını aksatmadan sürdürdüklerini ve akılcı ekonomik politikalarla ülke ekonomisine olumlu katkı yapmaya çalıştıklarını, bu davranışla hem işsize iş hem de ucuz ve kaliteli mobilya ile vatandaşların bütçesine katkı yapmaya çalıştıklarını söyledi.

İstikbal mobilya olarak Türkiye'nin en iyi ev ve büro mobilyalarını imal ederek önemli bir marka haline geldiklerini belirten Boydak, "Biz üretiyoruz, ürettikçe kazanıyoruz, kazandıkça hem işsizimize iş hem de devletimize vergi verip ülke kalkınmasına katkıda bulunuyoruz. Bu durum da bizleri çok memnun ediyor" diye konuştu.

Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı da, Boydak Holding tarafından Gaziantep'te ve ülke genelinde yapılan yatırımların kendilerini çok memnun ettiğini, ev ve büro mobilya üretiminde çok iyi bir marka olan İstikbal Mobilya'nın artık dünyaya açıldığını söyledi.

Kamçı, Gaziantep'e yapılan tüm yatırımlar için herkese teşekkür ettiğini ve bundan sonra yapılacak tüm yatırımlara açık olduklarını, yatırımcı firmalara her türlü kolaylığı sağlayacaklarından kimsenin kuşku duymamasını istedi.

Konuşmaların ardından, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boyrak, İstikbal Mobilya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Boydak, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Gaziantep Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ve Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin ile diğer davetliler mağazanın açılışını yaptı.

Açılışın ardından, sanatçı Kutsi açılışa katılanlara bir konser verdi.
AA


Geri Dön