03 / 05 / 2024

İstikbal'de bu güne özel 100 üründe sepette yüzde 23 indirim kampanyası! Bu fırsat kaçmaz! 23 Ocak 2023 fiyat listesi

İstikbal'de bu güne özel 100 üründe sepette yüzde 23 indirim kampanyası! Bu fırsat kaçmaz! 23 Ocak 2023 fiyat listesi

Cumhuriyetimizin 100. yıl coşkusunu müşterileri ile kutlamak isteyen İstikbal'de bu güne özel 100 üründe sepette yüzde 23 indirim hizmeti sizlerle.



İstikbal de bu güne özel 100 üründe sepette yüzde 23 indirim kampanyası! Bu fırsat kaçmaz! 23 Ocak 2023 fiyat listesi
Rahatlık, konfor ve  şıklığın bir arada olduğu ürünler cevizin kuşatıcı etkisi Betty Yemek Odası Takımında.Işıltılı detayları, etkileyici renkleri, yumuşak hatları ile göz dolduran bu takım, iddialı tasarımı ve birbirinden kullanışlı öğeleri ile sıklıkla tercih edilen modellerden biri olmayı başarıyor. Sabit veya kitabeli masa alternatiflerinden biri ile tercih edebileceğiniz Betty yemek odası takımı ile tüm ihtiyaçlarınıza yanıt bulabilirsiniz.Yemek odaları, bir evin en önemli alanları arasında yer alıyor. Özellikle misafirlerin ağırlandığı ikinci alan olan yemek odalarının mobilya seçimlerinde dikkatli davranılmalıdır. Bunu başarmak içinse kaliteli ve güvenilir mobilya markaları arasından birini tercih etmek gerekiyor. Bu konuda Trabzon merkezli Gündoğdu Mobilya imzalı yemek odası takımlarına göz atabilirsiniz.
Kampanyayı satış sitesinde duyuran İstikbal yetkilileri;Cumhuriyetimizi daha iyi yerlere taşımak adına üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yapmaya gayret ediyoruz. İstikbal olarak Cumhuriyetimizin 100. Yılında daha özverili çalışarak daha çok üretmeye devam edeceğiz.İçinde bulunduğumuz 2023 yılı itibariyle Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıl Coşkusunu içimizde yaşarken, ülkemiz için çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz. Bu heyecan ve motivasyonla yapmış olduğumuz faaliyetler kapsamında coşkumuzu sizlerle de paylaşmak adına 100. Yıla özel, 100 üründe sepette %23 uygulanacaktır dedi.
Takımın içinde yer alan ürünler nedir ve fiyatları nelerdir?


Geri Dön