Genel

İstikbal'in patronu Hacı Boydak, LYS'ye girecek!

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, 50 yaşından sonra yarım bıraktığı lise tahsilini dışardan tamamladı. Şimdi de Lisans Yerleştirme Sınavına (LYS) girmeye hazırlanıyor

Edebiyat ve coğrafya hocalarından özel ders alan Boydak, kardeşinin Mütevelli Heyet Başkanı olduğu Melikşah Üniversitesinde işletme okumak istiyor. Türkiyede bankacılıktan mobilyaya 8 sektörde 32 şirketi ve 11 bin çalışanı ile 2010u 4.1 milyar lira ciro ile kapatan Boydak Holdingin patronu Hacı Boydak, gençlik yıllarında baba ve amcasına yardım için tahsilini yarıda bıraktığını söyledi.

Hedefi Melikşah Üniversitesi

Boydak, 2009dan itibaren Özel Yelkonoğlu Lisesi Müdürü Mehmet Maya ile edebiyat çalışmaya başladık. Ardından diğer branşlarla ilgili hocalardan özel ders aldım. Uykudan fedakârlık yaparak sabah çok erken saatlerde işe gelerek, veya akşam çok geç çıkarak hocalarımızla ders çalışarak liseyi bitirdik. Kendime güvenim geldi, bu güzel hocalarım sayesinde Melikşah Üniversitesinin İşletme veya İktisat bölümlerinden birini kazanmak istiyorum dedi. Boydak, cumartesi LYS sınavına girecek.
Milliyet