02 / 05 / 2024

İstinyepark Ege nerede?

İstinyepark Ege nerede?

İstinyepark Ege nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki İstinyepark Ege nerede? İşte İstinyepark Ege nerede sorusunun yanıtı ve İstinyepark Ege detayları..



Merakla beklenen İstinyepark Ege, Orjin Grup imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki İstinyepark Ege nerede?

İzmir Üçkuyular'da yer alan İstinyepark Ege projesi yarın açılıyor. Mağazalarıyla dikkat çeken İstinyepark AVM'yi Egeliler de merakla bekliyor.

Peki Türkiye Cumhuriyeti tarihinin Egenin incisi İzmir'de hayata geçirilmiş ikinci en büyük özel sektör yatırımı olan İstinyepark Ege nerede?

İstinyepark Ege nerede?

İstinyepark Ege nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki İstinyepark Ege nerede? İstinye Park Ege'ye nasıl gidilir? İşte İstinyepark Ege nerede sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

Ünlü mağazalar ve markalarla dikkat çeken İstinyepark Ege'de  270 dükkan ve 45 restorana yer veriliyor. Açılışı merakla beklenen dev alışveriş merkezini günlük 45 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. İstinyepark Ege'de ayrıca 2 bin 430 araç kapasiteli otopark da yer alacak.

İstinyepark Ege nerede?

İstinyepark Ege nerede?

İzmir İstinye Park AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki  İzmir  İstinye Park AVM nerede? İzmir İstinye Park AVM'ye nasıl gidilir? İşte İzmir İstinye Park AVM nerede sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

İzmir İstinye Park AVM nerede sorusunun yanıtından önce projedeki mağazalar hakkında bazı bilgiler paylaşalım. Merakla beklenen İzmir İstinye Park AVM'de Massimo Dutti, Armani, Vakko, Calvin Klein, Chanel, Beymen Club, Beymen, Gant, Fred Perry, Victoria’s Secret, Zara Home gibi mağazalara yer verilecek.

24 kat yüksekliğiyle dikkat çeken İzmir İstinye Park AVM nerede? İzmir İstinye Park AVM'ye nasıl gidilir? İşte İzmir İstinye Park AVM nerede  sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

İstinyepark Ege nerede?

İzmir İstinye Park AVM Üçkuyular Mahallesi, 14. Sokak No:22 Karabağlar / İzmir adresinde yükseliyor. 

İstinyePark İzmir yarın açılıyor!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön