23 / 05 / 2024

İstwest, İstanbul'un en şık yaşam projesi olacak!

İstwest, İstanbul'un en şık yaşam projesi olacak!

Bu yıl Mart ayında Sinpaş GYO ile Şişli Bomonti'de hayata geçirdiği A+ ofis projesi iTovver'ı sunan Fer Yapı, şimdi de Boyner Holding ortaklığında, Bahçelievler Altmyıldız fabrikası arazisinde inşa edilecek İstwest projesini tanıtıyor...



BU yıl Mart ayında Sinpaş GYO ile Şişli Bomonti'de hayata geçirdiği A+ ofis projesi iTovver'ı sunan Fer Yapı, şimdi de Boyner Holding ortaklığında, Bahçelievler Altmyıldız fabrikası arazisinde inşa edilecek İst west projesini tanıtıyor. 1 Mayıs Pazar günü satışa çıkacak olan İstwest, İstanbul'un 'en şık yaşam projesi' olarak İstanbullulara sunuluyor.

FER Yapı, 2009 yılında kurulan bir gayrimenkul şirketi olmasına rağmen, ortaklıklarıyla ses getiren projelere imza atıyor. Bu yıl Mart ayında Sinpaş GYO ile Şişli Bomonti'de hasılat paylaşımı modeliyle hayata geçirdiği A+ ons projesi iTovrer'ı ;   sunan Fer Yapı, şimdi de Boyner Holding ortaklığında, Bahçelievler Altınyıldız fabrikası arazisinde yine hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilecek İstvvest projesini tanıtıyor. Önceki gün lansnıanı yapılan ve 1 Mayıs Pazar günü satışa çıkacak olan İstwest, İstanbul'un 'en şık yaşam projesi' olarak İstanbullulara sunuluyor. Istvrest'in bölgenin havaalanına en yakm projesi olduğunu belirten Fer Yapı Yönetim Kurulu Başkam Ramadan Kumova, "Projede, halka açık, geniş meydanları olan, gurme restoran ve showroomların bulunduğu bir çekim merkezi yer alacak. Özellikle o bölgede çok büyük bir ihtiyaca cevap verecek" dedi.

Zengin sosyal alanlar
Bahçelievler'deki Altınyıldız fabrikası arazine inşa edilecek olan İstwest hakkında bilgi veren Ramadan Kumova, şunlan söyledi: "Toplam 230 bin metrekare inşaat alanı içinde 130 bin metrekare satılabilir alanımız olacak. Stüdyo daireden 5+1'e kadar daire seçeneğimiz var. Bütün konutlar rezidans hizmeti alacak. Çocuklar için macera parklarından, geniş oyun alanlarına, bisiklet ve koşu parkından, mangal ve piknik alanlarına, açık kapak havuz, fitness salonu, SPA, tenis kortu, basketbol ve futbol sahalarıyla geniş spor alanlan, zen bahçesi gibi oldukça zengin sosyal olanaklara ve yeşil alana sahip."

Sanat atölyesi de var
Projede spor yapılan alanlara ek olarak oldukça geniş bir sanat atölyesinin de bulunduğunu ifade eden Ramadan Kumova, şöyle devam etti: "Heykel, resim, dans stüdyosu, müzik odası gibi hem uzman eğitmenler eşliğinde ders alınabilecek olan sanat atölyeleri, oturumculara evlerinin konforunda hobileriyle iç içe yaşama imkanı sunuyor. Tüm spor alanları, tenis, basketbol, futbol, pilates, yoga vb dersler yine uzman eğitmenler tarafından verilecek. Böylece İstvrest'te sunulan sosyal olanaklar kolaylıkla kullanılabilir hale geliyor. Projede engelliler de düşünüldü. Tasarım ve planlama buna uygun olarak yapıldı. Ayrıca küçük dostlarımız olan evcil hayvanlar için de bir oyun parkı bulunuyor."

1 Mayısta satışta
Bu yıl İstwest ile iki lansman gerçekleştirdiklerini kaydeden Kumova, "1 Mart'ta lansmanını yaptığımız ofis projemizin yüzde 50'sinden fazlasını 45 günde sattık. İstvvest projemizi ise 1 Mayıs'ta satışa çıkarıyoruz. Geliştirdiğimiz gayrimenkul projelerinin hepsi şehir merkezinde değerli araziler olduğundan projeden haberdar olan eski müşterilerimiz ve yakm çevremiz ciddi bir talep oluşturuyor. Bu da lansman öncesi relansman dönemi için önemli bir satış hızı yakalamamıza imkan sağlıyor" diye konuştu.
Hürriyet


Geri Dön