04 / 05 / 2024

İşverenlerden yeni asgari ücret açıklaması! Değişken asgari ücret istiyorlar!

İşverenlerden yeni asgari ücret açıklaması! Değişken asgari ücret istiyorlar!

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekip Avdagiç, milyonların merakla beklediği asgari ücret zammı ve EYT konusunda açıklamalar yaptı. Avdagiç döviz kurunun da enflasyona paralel gitmesi gerektiğini belirterek önümüzdeki aylarda bu konuda bir düzenleme beklediklerini söyledi.



İstanbul Ticaret Odası (İTO) seçimlerinde bir kez daha seçilen ve ikinci dönemine başlayan Şekip Avdagiç, asgari ücretin enflasyon düzeyinde artması gerektiğini belirterek, asgari ücretin bölgesel olması gerektiğini savundu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön