18 / 05 / 2024

İtalyan SCIC, Türkiye 'de ‘rezidans ' atağına kalktı

İtalyan SCIC, Türkiye 'de ‘rezidans ' atağına kalktı

2005 yılında Maslak Yapı distribütörlüğünde Türkiye 'ye giren ünlü İtalyan markası SCIC, hızlı büyüyen mutfak pazarında pazar payını hızla artırıyor...



Lüks segmente hitap eden ürünler geliştiren firmanın İstanbul 'da art arda inşa edilen rezidans projeleri tarafından tercih edildiği açıklanırken, konut alımlarında karar verici konumdaki hanımların da SCIC mutfaklara ilgi gösterdiği belirtildi.

New York, Los Angeles ve Paris başta olmak üzere dünyanın en prestijli şehirlerinde üne kavuşan markanın “kişiye özel, sıra dışı ve fonksiyonel ” tasarımları ile kendi alanında Türkiye 'de de pazar lideri konumuna geldiği hatırlatılan şirket açıklamasında grubun 50 yıldan bu yana üretim yaptığının altı çizildi.

şžirket tarafından yapılan açıklamada, “Felsefemiz daima yenilik peşinde koşmak ve tüketiciyi yeniliğe teşvik etmek. SCIC tasarım, teknoloji ve kalite odaklı yaklaşımı ile 5 yıl gibi kısa bir zamanda Türkiye 'nin prestij simgesi projelerinde ilk akla gelen mutfak markası olmayı başardı ” ifadelerine yer verildi. Yapılan açıklamada SCIC 'nin Türkiye 'de, Avrupa 'da ödüle layık görülen lüks projelerin ilk tercihi olmaya devam ettiği vurgulandı.
Milliyet


Geri Dön