Genel

İTower Bomontide harcadığın kadar öde maliyet sistemi!

İstanbulun merkezi Şişli Bomontide, ilk üst düzey küçük metrekareli ofis projesi olan iTower, harcadığın kadar öde maliyet sistemi, sıfır peşinat ve kurumlara özel yüzde 100 finansman seçenekleri sunuyor

FerYapı ve Sinpaş GYO ortaklığı ile hayata geçirilen iTower Bomontide FerYapı projenin geliştiriciliğini ve pazarlamasını üstlenirken proje Sinpaş GYOnun da bu alandaki ilk girişimi olacak. iTower, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerine kısa sürede ulaşan tünellere ve metro istasyonlarına yakınlığıyla ulaşım sorununu ortadan kaldırıor. A+ yeni ofis konsepti ile lanse edilen projede, 30 katlı tek blokta, her katta 60 ile 800 m2 arasında değişen 206 ofis ve 7 ticari alan bulunduruyor. iTower m2 kare fiyatları ise 4 bin 300 dolar ve 7 bin dolar arasında değişiyor. Projenin içerisinde alışveriş merkezi, spor merkezi, back Office - concierge hizmetleri, copy center, ortak toplantı salonları, özel yemek salonları, VIP lounge, VIP karşılama, hobi salonu, otopark, vale parking, arşiv odası, donanımlı güvenlik, depolama alanları, kat bahçeleri, IT hizmetleri bulunuyor.

7 gün 24 saat ilaç gönderimi

Harcadığın kadar öde maliyet yönetim sistemi sayesinde harcadığınız kadar ödeyerek, yönetim giderlerini minimuma indirmek mümkün oluyor. Konforunuzu en üst noktaya taşırken cebinizi düşünen, mekanik ve elektrik sistemleri tecrübeli mühendisler tarafından iTower a özel olarak diğer ofis kulelerinden farklı olarak tasarlandı. Ayrıca projede Back-Up tarafından ilk kez iTowerda uygulanacak hizmet ile de ofis çalışanlarına kuru temizleme 7/24 ilaç gönderimi, hediye ve çiçek gönderimi, özel davet, check-up, özel hobi, özel workshop, konser ve etkinlik bilet organizasyonu, ofis çalışanları adına aracın muayene işlemlerinin yapılması, her türlü teslimat getir götür işi, telesekreter hizmeti, bilet otel rezervasyonu ve satışı, organizasyonu, özel indirimli oto kiralama hizmeti, 7/24 call center ve bilgilendirme hizmeti, indirimli özel şoförlü transfer hizmetleri ile geleceğin çalışma standartlarını günümüze taşımayı amaçlıyor.
Star