25 / 05 / 2024

Itower 'da 266 bin dolara!

Itower 'da 266 bin dolara!

Itower 'da 60 metrekare ofislerin 9. kata kadar olanlarının tümü satıldı. 9. kattan itibaren fiyatlar 266 bin dolardan başlıyor …



Itower 'da ofisler 60 metrekare ile 800 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı.   Ancak müşterilerin isteğine göre modüler sistemle birleştirme yapılabiliyor.

Itower 'da metrekare birim fiyatları 3 bin 500 dolar ile 5 bin dolar arasında katına ve konumuna göre değişiyor. şžu an en ucuz ofis fiyatı 266 bin dolar. Yapı Kredi 'den yüzde 25 peşinatla kredi kullanılabiliyor. İsteğe göre 24 ay vade farksız taksit de uygulanabiliyor.

Itower projesi Bomonti 'de yükselecek. Projenin temeli ay sonu atılacak. İnşaat tamamlanma tarihi ise 2012 Aralık olarak açıklandı. 213 adet bağımsız bölümden oluşan proje 29 katlı olarak tasarlandı.

İtower Bomonti, Fer Yapı ile Sinpaş GYO tarafından hayata geçiriliyor. 1 Mart 'ta satışa sunulan projeyi Tago Mimarlık tasarladı.

Edinilen bilgiye göre İTower, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerine kısa sürede ulaşan tünellerin, metro istasyonlarının hemen dibinde, çağlayan 'da bulunan Avrupa 'nın en büyük Adliye Sarayı 'nın yakınında, hastanelerin tam ortasında, İstanbul iş dünyası ve sosyal hayatının merkezinde yer alıyor.

İTower Bomonti projesinde 280 metrekare lobi alanı mevcut. İTower Bomonti'de; hayatı kolaylaştıran üniteler, hobi salonu, arşiv odaları, restoran, cafe, terzi, eczane, kuaför, lostra, kat bahçeleri, lobi ve danışma, IT hizmetleri, otopark ve vale parking, back Office, copy center, ortak toplantı salonları, concierge hizmetleri, banka ATM 'leri, özel yemek salonları, donanımlı güvenlik, iTower çalışanlarına özel restoran, VİP lounge, spor merkezi bulunuyor.

http://www.itowerbomonti.com/

444 9 337  

 


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön