06 / 05 / 2024

İTower Ofisleri'nde 281 bin dolara! Yüzde 6 indirimle!

İTower Ofisleri'nde 281 bin dolara! Yüzde 6 indirimle!

İTower Ofis Projesi, 60 metrekare ile 80 metrekare arasında değişen alanlara sahip ofislerden meydana geliyor. Projede yer alan ofislerin fiyatları 281 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında peşin ödemelerde yüzde 6 indirim sağlanıyor



Sinpaş GYO ile Fer Yapı 'nın birlikte yürüttüğü İTower projesi, şžişli Bomonti'de yükseliyor. 29 katta 213 ofisten meydana gelen projeye 2011 Nisan'da başlandı.

İTower 60 metrekare ile 800 metrekare arasında değişen ofislerden meydana geliyor. Proje kapsamında ofislerin fiyatları katına, metrekaresi ve konumuna göre farklılık gösteriyor. Metrekare birim fiyatları 4 bin dolardan başlayan ofislerin genel fiyatları 281 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Proje kapsamında istenirse yüzde 25 peşinat veriliyor. Geri kalanı vadelendiriliyor. Ya da yüzde 5 peşin veriliyor. Yüzde 10'u Kasım'da ödeniyor. Diğer yüzde 10'luk kısmı 2012 Kasım'da ve geri kalanı ise vadelendiriliyor. Projede dilenirse peşin ödeme yapılıyor. Bunda da yüzde 6 indirim yapılıyor.

Yüzde 70'lik kısmının satışının tamamlandığı projede teslimlerin 2012 Aralık başı ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

A plus hizmet, A plus konum ve A plus yatırım olmak üzere 3 farklı ofis tipinden oluşan projede müşteriler ofisleri modüler sistemle birleştirme imkanına sahipler. Ayrıca İTower 'da 14 'üncü kattan itibaren ofislerden Haliç manzarası, 20 'nci kattan itibaren boğaz manzarası seyrediliyor. Projenin onuncu katında spor alanları, yirminci katında hobi salonları bulunacak.

İtower 'ı Tago Mimarlık tasarladı. Projenin onuncu katında spor alanları, yirminci katında hobi salonları bulunacak.İtower Sinpaş projesinde 14 'üncü kattan itibaren ofislerden Haliç manzarası, 20 'nci kattan itibaren boğaz manzarası seyredilecek. Proje toplam 29 katlı olarak tasarlandı. Her katta sekiz ofis bulunuyor.İtower projesi A plus hizmet, A plus konum ve A plus yatırım avantajı sunuyor.

İtower projesinde karşılama ve yönlendirme hizmetleri, otopark ve vale parking, concierge hizmetleri, toplantı salonları, vip lounge, kat bahçeleri, özel yemek salonları, back Office, IT hizmetleri, copy center, hobi salonu, spor merkezi, arşiv odaları, depolama alanları, donanımlı güvenlik, çarşı, harcadığın kadar öde maliyet yönetim sistemi gibi özellikler bulunuyor.


http://www.itowerbomonti.com/

444 9 337

 



Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön