28 / 04 / 2024

IX. AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta!

IX. AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nin düzenlediği IX. AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart’ta düzenlenecek. Program TC. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin katılımları ile Wyndham Grand Levent İstanbul’da gerçekleşecek.




TC. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin katılımı ile IX. AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart’ta Düzenleniyor


Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD), SOYSAL işbirliği ile bu yıl AVM Yatırımları Konferansı’nın 9’uncusunu, 9 Mart Perşembe günü, TC. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin katılımları ile Wyndham Grand Levent İstanbul’da düzenliyor.


AVM yatırımcıları ve yöneticileri, perakendeciler ve sektöre destek veren firmaları yıllardır olduğu gibi yeniden bir araya getirmeyi amaçladığımız konferansta, sektörel konuların yanı sıra ilham veren yol gösterici konuşma ve oturumlar yer alacak.


IX. AVM Yatırımları Konferansı’nın bu yılki en önemli konuklarından biri olan ve dijital dünyanın tartışmalar yaratan lideri olarak tanımlanan ismi Leonard Brody, konferansta önümüzdeki 2 yılda yaşayacağımız ‘tahmin edilemez’ değişimi anlatacak.


Konferansın en ilgi çekici oturumlarından biri ise sektörün önde gelen dernek başkanlarının katılımı ile gerçekleştireceğimiz ‘Başkanlar Oturumu’ olacak.


TAMPF (Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu Başkanı) Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Kurşun, KMD (Kategori Mağazacılığı Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Acar, TMD (Tescilli Markalar Derneği) Yönetim Kurulu başkanı Hülya Aslantaş, AYD (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Belgü, TURYİD (Turizm Restaurant Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Demirer, BMD (Birleşmiş Markalar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel, GPD (Gıda Perakendecileri Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Songör’ün katılımı ile düzenlenecek oturumun moderasyonunu ise SOYSAL Kurucusu Suat Soysal üstlenecek.


Geri Dön