15 / 05 / 2024

İZAYDAŞ 2013 yılında 112,6 Milyon TL ciro elde etti!

İZAYDAŞ 2013 yılında 112,6 Milyon TL ciro elde etti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, bir yandan atık bertarafında ilimizin ve ülkemizin yüz akı olmaya devam ederken şirketin faaliyetleri, yatırımları ve çalışma performansı göze çarpıyor.




İZAYDAŞ, son yıllarda hedeflediği projeler ve hayata geçirdiği yatırımlarla adından sıkça söz ettirirken, atık yönetiminde Türkiye’nin öncü kuruluşu olduğunu rakamlarla ortaya koyuyor. Her geçen yıl büyüyerek hızla ilerleyen İZAYDAŞ, 2012 yılında 76 Milyon, 2013 yılında ise 112,6 Milyon TL ciro elde etti. Çevreye duyarlı projeler ve tesisin uzun yıllar ayakta kalması için yatırım atağına da kalkan İZAYDAŞ, 2012 yılında 10 Milyon TL, 2013 yılında 25,8 Milyon TL’lik yatırımı da kendi öz kaynaklarıyla gerçekleştirdi. Böylece İZAYDAŞ’ın son 10 yılda yaptığı yatırım miktarı toplam 81 Milyon TL’ye yükselmiş oldu.


KOCAELİ’DE 10. SIRADA


Öte yandan İZAYDAŞ, bu başarılarını Kocaeli vergi sıralamasında 10. sıraya yerleşerek taçlandırdı. Şirket, 2013 yılı kurumlar vergisi sıralamasında ise Alemdar Vergi Dairesi’nde 2. sırada yer aldı.


 

“BAŞARI RAKAMLARA YANSIDI”


İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, şirketin son yıllarda yakaladığı bu başarının rakamlara da yansımasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Saraç, ilimiz ve ülkemiz için faydalı yatırımlar ve çevreye duyarlı hizmetlerinin bundan sonraki süreçte de artarak devam etmesini arzuladıklarını belirtti.


Genel Müdür Saraç ayrıca, “Son yıllarda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İZAYDAŞ Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu liderliğinde, şirket yönetiminin stratejisi ve çalışanların yoğun gayretleri ile yürütülen çalışmaların karşılığını rekor sonuçlarla almak hepimize gurur vermektedir” dedi.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön