19 / 05 / 2024

İzelman Anaokulları'nın iç ve dış cepheleri yenilendi!

İzelman Anaokulları'nın iç ve dış cepheleri yenilendi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ’ne bağlı İzelman Anaokulları, yeni eğitim dönemi için baştan sona yenilendi. ‘Mutlu çocuk öğrenir’ felsefesiyle eğitim veren okullarda kayıt süreci devam ediyor.





İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İzelman Anaokulları, 2013-2014 eğitim dönemine hazır. Yaz tatilinde adeta baştan sona yenilenen İzelman Anaokulları, önümüzdeki eğitim dönemi için kapılarını eski ve yeni öğrencilerine tekrar açtı. 


Balçova, Bostanlı, Çiğli Evka-2, Bornova Evka-4, Karşıyaka Girne, Gürçeşme ve Güzelyalı bölgelerindeki anaokullarıyla Büyükşehir Belediyesi personelinin yanısıra tüm İzmirlilere hizmet veren okulların fiziki düzenlemeleri tamamlandı. Çalışma kapsamında, okulların iç ve dış cephelerinin boya ve badanaları yapıldı, çatıları ve tuvaletleri onarıldı. Mutfakları da yenilenen okulların bahçelerine yeni oyuncaklar yerleştirilerek bahçe peyzajları tamamlandı.


Mutlu çocuk öğrenir

Okullarda öğrencilerin kullandıkları el becerilerini geliştirici malzemeler ile oyuncaların da hepsinin değiştirildiğini belirten İzelman Genel Müdürü Hüseyin Kırmızı, “Mutlu çocuk öğrenir felsefesi bizim için çok önemlidir. İşte bu yüzden İzelman Anaokulları olarak, öğrencilerimizin rahat edebilecekleri ve mutlu olabilecekleri fiziki ortamlarda eğitim görmelerine gayret ediyoruz” dedi. İzelman Anaokulları’ndaki öğrencilerin iyi bir eğitim almaları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadıklarının altını çizen Kırmızı, alanlarında uzman kadroyla birlikte çocukları yaşlarına göre gruplandırıp her yaş grubuna uygun programlar uyguladıklarını kaydetti. Okul öncesi eğitimin önemine de değinen Kırmızı, “Okul öncesi eğitim alan çocuklar, okul hayatına daha hazır oluyor ve sosyal yaşamı erken öğrenerek, kendilerine olan güveni keşfediyorlar” diye konuştu. 


İzmirliler, kayıtların devam ettiği okullarla ilgili bilgi almak için www.izelman.com.tr adresini ziyaret edebilir ya da İzelman Genel Müdürlüğü’nün 464 64 45 numaralı telefonuna başvurabilir.



İzmir Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön