03 / 05 / 2024

İZKAPORT projesi rekor kıracak!

İZKAPORT projesi rekor kıracak!

İZKA İnşaat'ın İzmir Bayraklı'daki projesi bir rekora imza atacak. 34 katlı planlanan İZKAPORT'ta her ay 4 kat birden çıkılacak. 



Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, İZKA İnşaat'ın 300 milyon lira yatırımla Bayraklı'da hayata geçirmeyi plandığı İZKAPORT projesinin inşaatının yüzde 25'i tamamlandı. Denize sıfır konut projesi İZKAPORT'ta her ay 4 kat birden çıkılacak. Ayrıca, İZKA İnşaat projenin yanında biri 20 diğeri 16 katlı iki bloğun daha inşaatına başlamayı planlıyor.2020 yılında da toplam 600 milyon lira yatırım bedeliyle iki yeni yatırıma imza atacak. 

İZKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mimar Azat Yeşil, “Yapıların insanları uzaklaştırmayacağı, eski mahalle kültürünü kaynaştıracağı bir şehirleşme için elimizi taşın altına koyduk. İki yeni projemiz İZKA’nın hayata geçirdiği ‘Park Yaşam’ modelinde olacak” dedi. Yeşil, “İZKA’nın gerçekleştirdiği Park Yaşam modeli, çocukların yeşil alanda oynayabildiği, her türlü sosyal donatının olduğu, ailelerin birbirini tanıdığı, komşuluk ilişkilerin olduğu, kendilerini güvende hissettikleri bir mimaridir. Hayat dolu, canlı, keyif duyulan yaşam alanları kuruyoruz” diye konuştu.

İZKAPORT projesinde 1+1’den 4+2’ye farklı büyüklüklerde daire seçeneklerini içeriyor.Projede 1+1 daireler net 57 metrekare, 3+1 daireler net 160 metrekare, 4+2 Winter Garden dairelerse net 190 metrekare şeklinde, balkonlu olarak tasarlandı.

Web: http://www.izkaport.com/
 


Geri Dön